Wątek
:
Najlepsze farby blond-wątek zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-02-10, 18:59
#
2461
snowhitee
Zakorzenienie
Dot.: Najlepsze farby BLOND
Cytat:
Napisane przez
Adzi07
U mnie tez nie.To czekamy
Snowhitee tak sobie teraz mysle czemu ostatnio starczylo twoim wloskom tylko 30 minut na pasemka??? Moze fryzjerki daja utleniacz slabszy aby nie niszczyc wlosow i dlatego tyle musimy tam siedziec z tym czyms na glowie ze dwie godziny.Nie wiem czy do rozjasnicza daje sie wode utleniona.Bo moze to o te % chodzi.Hmmm juz nie wiem.A ile chcesz trzymac farbke na wlosach? Ja nastepnym razem przytrzmam dluzej na odrostach.A jaki jest twoj odrost,mam na mysli kolor.Cos jak moj czy jasniejszy?
Tzn chodziło mi , że ostatnim razem czyli przed świętami jak robiłam włoski u fryzjerki to wystarczyło tylko 30min i mogłyśmy spłukiwać
podobno nawet łatwo się rozjaśniają moje naturalne włosy.. a odrost mam taki jak Ty, poprostu mysi, inaczej nie da się go określić
a pamiętam i nawet mam jeszcze fotki z przedszkola, jaka ze mnie wtedy blondi była
hehe
Ja planowałam tą 10.21 trzymać z 45min na odroście i potem 10min na reszcie. Ale tak myślę, że może nawet trochę wydłużę ten odrost, będę patrzeć jak się rozjaśnia i w razie co przetrzymam. Tylko, że ja ciągle się waham między l'orealem 10.21 a natural&easy 522
tą drugą już mam i bardzo podobał mi się jej kolor i na opakowaniu i na próbniku.. No sama nie wiem jeszcze..
snowhitee
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do snowhitee
Znajdź więcej postów snowhitee