Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
Cytat:
Napisane przez Aniusia1984
|
Suknia ślubna z kieszeniami?? coś dla mnie hi
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia
Nie widze sie z K dzis i jutro. Wczoraj tez nici ze spotkania. coz.. bywa. Za to od piatku do niedzieli jest tylko moj  [COLOR="Silver"]
|

ja też się nie widziałam z G w pon, wt, dziś i jutro chyba też 
Cytat:
Napisane przez kasiunialusia
jutro tłusty czwartek :d
|
a u mnie dziś tłusta środa 
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia
za mną chodzi tortilla z gyrosem  i chyba jutro zrobie. Choc mialam z TZ zjesc..... no ale pojem sama...
|
wrzucaj przepis i foti na bloga 
Cytat:
Napisane przez lula177
no to kolczyki troche slaba jakosc ale telefonem robione
|
Bardzo ładne 
Cytat:
Napisane przez elunka88
Dziewczyny, jaka tragedia wyszła tej koleżance na głowie!!  mam wyrzuty sumienia....chociaż z drugiej strony przecież nie moja wina że farba nie załapała.... 
|
najważniejsze, że koleżanka Cię nie zabiła. Aż tak źle jest?
Moja koleżanka chciała sobie ostatnią ściągnąć farbę z włosów.To czarna farba została nietknięta, a jej naturalne z ciemnobrązowych zrobiły się rudoblond 
Cytat:
Napisane przez lusesita23
[
ma.ko ojjj biedaku...ale zeby od steppera Cie bolaly?  moze jakies chorobsko Ciew bierze  (odpukac!):cm ok:
|
właśnie już zauważyłam takąprawidłowość. Jak zaczynam ćwiczyć na stepperze to po kilku dniach łapią mnie zatoki nic nie rozumiem z tego
Cytat:
Napisane przez Stysik
 to nie talia jest waska... to dupsko duze 
ciesze sie z tych zakupow bo naprawde promocje mi sie trafily 
|
e tam gadasz. Najważniejsze, że ślicznie wyglądasz 
Tak jak pisałam kolej y wieczór bez G Smutno trochę i tęskno, ale trzeba przeżyć. Za to zrobiłyśmy z mamą masę faworków i mamy dziś tłustą środę 
uciekam chyba zarz spać, bo nafaszerowałams ię dziś ibupromami i z lekka zamulona jestem. Ale najpierw prysznic i okłady :
Aha, załączam zdj. 1 - wczorajszy zakup
2 chwalę się prezentem dla G 
buziole i do jutra 
Nie przeżerajcie się :P
|