2010-02-10, 23:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
Napisane przez teofano86
hehehe biedna.. ale żyjesz??
kiedyś koleżanka tak wywinęła, a my dwie idiotki zamiast ją zbierać to siedziałyśmy w zaspie i płakałyśmy ze śmiechu jacyś faceci nas pozbierali z tej ulicy... ehhh nie ma to jak być normalnym inaczej :P
|
żyję, chociaż ledwo 
ja Ci powiem, ze jak się wyrżnęłam, to podleciała do mnie jakaś babka, może koło 40 - tki i taka przerażona "jeju, nic się pani nie stało?!" a ja jak się ocknęłam z tego zamroczenia początkowego, to dostałam takiego ataku śmiechu, z siebie samej, bo sobie wyobraziłam jak ten mój efektowny piruet musiał wyglądać, że patrzyła na mnie, jak na debilkę  
Cytat:
Napisane przez antunka
Mi przychodzi jeszcze jeden powód, być może niesprawiedliwy. Chcą zarobić na zabiegach obdudowujących włosy i kosmetykach sprzedawanych w salonach.
|
no oni kochają te silikoniaste zabiegi
Cytat:
Napisane przez teofano86
z internetu:
"Właśnie zdążyłem usiąść w publicznym WC, kiedy usłyszałem głos z sąsiedniej kabiny:
"Cześć! Co słychać?"
Nie mam w zwyczaju prowadzenia konwersacji w WC, i nie wiem, co we mnie wstąpiło, że – chociaż zakłopotany – odpowiedziałem:
"No, w porządku!"
A tamten na to:
"I co porabiasz?"
Co za pytanie?! W tej sytuacji – trochę dziwaczne... Odpowiedziałem:
"Eee, to, co ty... Wiesz..!"
Właśnie postanowiłem wyjść tak szybko, jak tylko się uda, kiedy padło następne pytanie.
"Mogę do ciebie wejść?"
Tego już było za wiele, ale postanowiłem zakończyć rozmowę w uprzejmy sposób:
"Nie... Jestem trochę zajęty!!!"
I usłyszałem, jak tamta osoba mówi zdenerwowana:
"Słuchaj, oddzwonię później. Jakiś idiota ciągle mi odpowiada z kabiny obok!!!”
  : hahaha:
|

Cytat:
Napisane przez Lick The Lollipop
No nieźle. Dobrze, że sobie nic nie stłukłaś ani kość nie pękła żadna  By posypali chodniki piaskiem, ale po co, szkoda kasy przecież 
|
nie liczę już w tym roku na sól, na piach, ani na żaden tego typu luksusowy (jak się okazuje) towar na oblodzonym chodniku  
|
|