Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-10, 23:07   #3148
evangeline
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
hehehe biedna.. ale żyjesz??

kiedyś koleżanka tak wywinęła, a my dwie idiotki zamiast ją zbierać to siedziałyśmy w zaspie i płakałyśmy ze śmiechu jacyś faceci nas pozbierali z tej ulicy... ehhh nie ma to jak być normalnym inaczej :P
żyję, chociaż ledwo
ja Ci powiem, ze jak się wyrżnęłam, to podleciała do mnie jakaś babka, może koło 40 - tki i taka przerażona "jeju, nic się pani nie stało?!" a ja jak się ocknęłam z tego zamroczenia początkowego, to dostałam takiego ataku śmiechu, z siebie samej, bo sobie wyobraziłam jak ten mój efektowny piruet musiał wyglądać, że patrzyła na mnie, jak na debilkę

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Mi przychodzi jeszcze jeden powód, być może niesprawiedliwy. Chcą zarobić na zabiegach obdudowujących włosy i kosmetykach sprzedawanych w salonach.
no oni kochają te silikoniaste zabiegi

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
z internetu:
"Właśnie zdążyłem usiąść w publicznym WC, kiedy usłyszałem głos z sąsiedniej kabiny:
"Cześć! Co słychać?"
Nie mam w zwyczaju prowadzenia konwersacji w WC, i nie wiem, co we mnie wstąpiło, że – chociaż zakłopotany – odpowiedziałem:
"No, w porządku!"
A tamten na to:
"I co porabiasz?"
Co za pytanie?! W tej sytuacji – trochę dziwaczne... Odpowiedziałem:
"Eee, to, co ty... Wiesz..!"
Właśnie postanowiłem wyjść tak szybko, jak tylko się uda, kiedy padło następne pytanie.
"Mogę do ciebie wejść?"
Tego już było za wiele, ale postanowiłem zakończyć rozmowę w uprzejmy sposób:
"Nie... Jestem trochę zajęty!!!"
I usłyszałem, jak tamta osoba mówi zdenerwowana:
"Słuchaj, oddzwonię później. Jakiś idiota ciągle mi odpowiada z kabiny obok!!!”
: hahaha:

Cytat:
Napisane przez Lick The Lollipop Pokaż wiadomość
No nieźle. Dobrze, że sobie nic nie stłukłaś ani kość nie pękła żadna By posypali chodniki piaskiem, ale po co, szkoda kasy przecież
nie liczę już w tym roku na sól, na piach, ani na żaden tego typu luksusowy (jak się okazuje) towar na oblodzonym chodniku

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora