Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak sobię poradzić z obecnym stanem cery (zdjęcie).
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-10, 23:51   #5
Korah
Zakorzeniona Zmorah

Dot.: Jak sobię poradzić z obecnym stanem cery (zdjęcie).

Tylko mi nie mów, że ten peeling morelowy co masz, jest firmy St. Ives??? Odradzam, ja go musialam zużyć do ciala, jest za ostry na twarz, wcale nie oczyszcza doglębnie i niestety u mnie spowodowal wysyp pryszczy. W dodatku peelingi gruboziarniste nie nadaja sie do cery trądzikowej. Jeżeli już peeling w tym przedziale cenowym to polecam Avon z serii Clearskin, świetny. Osobiście nie używalam preparatów, które wymieniasz, jedynie vichy normaderm. Nie sprawdzil sie kompletnie, pogorszyl mi tylko stan skóry. Z aptecznych produktów u mnie sprawdzily sie preparaty La Roche Posay. Teraz stosuje standartowa pięlegnacje drogeryjnymi produktami, czasem jakąś maseczke, ale ja sie leczylam wcześniej hormonami, bo mialam trądzik hormonalny, którego udalo mi sie pozbyć dopiero w 25 roku życia, wogule sie nie znam na tych calych kwasach, maściach. Uważam jednak z wlasnego doświadczenia, że co za dużo to niezdrowo. Piszesz, że już przechodzileś różne kuracje, myślę, że najgorsze masz za sobą, więc postaw na naprawde minimum, ten olejek herbaciany to świetna sprawa, bo rozjaśnia przebarwienia i przyspiesza gojenie, zmniejsza widoczność blizn, tylko trzeba regularnie używać, efekt będą po tygodniu, a potem co 3 dni powtarzać. Nakladac punktowo wacikiem na patyczku kosmetycznym. Powodzenia
Korah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując