2010-02-11, 05:54
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: <- ubrania w rozmiarach S-XXL, buty 39-41, dodatki. Duza roznorodnosc, wstap! ^
coś za 5. Slodka bluzeczka w kropki firmy New Look. Ma koronkowe wykończenia na dekolcie, rekawach i pod biustem, wiazana z tylu dwoma troczkami.
5. Bialo czerwona tunika z troczkami, w kwiatowy wzor, z duzym ciekawym dekoltem firmy Marks&Spencer. Ladnie modeluje sylwetke.16. Slodka bluzeczka Atmosphere w kropeczki, paseczki i z kokardka.
Rozmiar-duza, z metki to 18, czyli chyba 48. Może być tez bardzo luzne 42, luzne 44.
Stan-bdb minus, sprana.
18. Bluzeczka Atmosphere w paseczki. Fajne marszczenia przy dekolcie, ladnie lezy.
1. Piekna, nowa tunika/sukienka z Butiku. Tylko przeze mnie zmierzona-nietrafiony prezent, bo za mala w biuscie. Czarna z ozdobna falbana na dole (czarnobiale kwiaty i czerwona krata) i troczkami do wiazania na szyi z takiego samego materialu. Ma szeroka gumke pod biustem i z tylu na tej wysokości, odkryte plecy (włożyłam kartke papieru zeby bylo widac).
Rozmiar-40.
Stan-bdb z minusem, nieco sprana.
19. Czarna bluzeczka/tuniczka z dużymi guzikami dla ozdoby. Odcinana pod biustem, lekko rozszerza się ku dolowi. Przerabiana przez mame na mniejszy rozmiar-ma przez cale plecy szew, który nie przeszkadza w noszeniu i gdy ktos nie wie o przerobce to się raczej nie domysli.
mogę jeszcze coś innego poszukac poza wątkiem za te ubrania lub podać Ci dokładne wymiary odpisz u mnie
pozdrawiam
|
|
|