2003-07-13, 07:10
|
|
|
Przyczajenie
|
przestroga, POMOCY!!!
Witam, prosze o pomoc. Od pewnego czasu wypadaja mi wlosy. Slyszalam o preparacie Kerastase Inervention Antichute z aminexilem (podobny do Vichy Dercos). Poniewaz aktualnie jestem w USA, gdzie niestety ten srodek jest nieosiagalny, zamowilam go przez internet ze strony www.hairloss-hair-loss.com. Zamowilam nastepujacy zestaw: 12 ampulek z aminexilem, szampon oraz lotion, w zestawie miano mi dolaczyc rowniez szczegolowa ulotke o stosowaniu w jezyku angielskim. NIESTETY ZOSTALAM OSZUKANA. Dostalam tylko 10 ampulek i lotion, bez szamponu i- co najgorsze- bez ulotki o stosowaniu!! Na opakowaniu jest instrukcja w jezyku flamandzkim(?!) i francuskim(?!) ale bardzo ogolna. Oczywiscie probowalam skladac reklamacje, niestety bez skutku. Przestrzegam przed ta firma. Mam rowniez prosbe- moze ktoras z Was wie, jak nalezy to stosowac lub gdzie moge znalezc szcegolowe informacje na ten temat po polsku lub angielsku. Bardzo prosze o pomoc. Pelna nazwa ampulek, ktore otrzymalam to: Kerastase Intervention Antichute al'aminexil, a lotionu- Kerastase Activeur K. Jesli ktos wie cokolwiek na ten temat, bardzo prosze o odpowiedz, z gory dziekuje.
|
|
|