Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolczyk w języku- wątek zbiorczy- przekłuwanie, wrażenia, problemy (cz.II)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-11, 18:31   #260
TouchOfAngel
Raczkowanie

GG do TouchOfAngel Send a message via Skype™ to TouchOfAngel
Dot.: Kolczyk w języku- wątek zbiorczy- przekłuwanie, wrażenia, problemy (cz.II)

Cytat:
Napisane przez Nuusia3 Pokaż wiadomość
Cześc. We wtorek zrobilam sobie kolczyk w języku. Dodam, ze robila mi to kolezanka. Język spuchł i górna kuleczka troche mi sie wbija w jezyk i jest takie jakby wklęśnięcie(?) w okól tego kolczyka. domyslam sie ze kolczyk jest troszeczke za krotki, ale jezeli opuchlizna zejdzie bedzie akurat. dolną kulke na szczęście widac całą i nic sie tam nie wbija. Płuczę buzię dentoseptem,szałwią i ssę te kostki lodowo szałwiowe. Mam nadzieje ze opuchlizna nie utrzyma mi sie dluzej niz 5 dni. Wiem ze to zalezy od organizmu itp. Ale mam pytanie czy mogę zmniejszyc jakoś tą opuchlizne. bo boje sie zeby ta górna kuleczka za mocno mi sie nie wbiła. Błagam o szybką odpowiedz.
Mozecie pisac na meila : ancia194@wp.pl

z góry dzięki za pomoc.)
zalezy czy tylko troszeczke wbija Ci sie ta kuleczka, czy tylko troszke (bo to normalne). Jesli mocno to natychmiast powinnas zmienic kolczyk na dluzsza sztange, to jest niebezpieczne, a opuchlizny tak nagle nie zminimalizujesz

Edukacja
TouchOfAngel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując