Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - American&Polish Girls część XV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-11, 23:37   #1199
Monian
Zakorzenienie

Dot.: American&Polish Girls część XV :)

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
ja studiuje kulturoznawstwo, i mam przedmiot wstep do kulturoznawstwa , to jest przedmiot kierunkowy czyli najwazniejszy a babka gada takie *******y za przeproszeniem serio, jakby sie urwala z innej planety, nie moge jej sluchac, na dodatek ma adhd , burze rudych wlosow i ciagle nimi zarzuca na wszystkie strony, uba wniezly jest;P

hahaha nie zła babka
ja z kolei miałam takiego Pana od socjologi ( nie wiem na co mi ten przedmiot ) , który czytał nam na wykladach z książek , prowadził cholernie nudno, a na zaliczeniu wykładów powiedział , że siada i mamy wyciągać ściągi bo wie ,że tego nikt i tak się nie uczy i on sam by się nie uczył Siedział , czytał gazetę a jak wstał to powiedział głośno do mikrofonu "UWAGA wstaję , chować ściągi" , zrobił "obchód" usiadł dalej .Raz na ostatni wykład przyniósł slajdy (raz jedyny) i cały zadowolony obwieścił nam , że jak ZAWSZE ma dla nas slajdy. My patrzymy a tam wszystko ręcznie nabazgrane, że on sam miał problem z rozczytem.
Z kolei z matmy mamy wykładowcę taką kosę, że masakra. Koleżance ostatnio zabrakło do zaliczenia 0,01 punkta.

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
a jaki kolor? Ja mialam ruby i black diamond oba raczej takie na wieczór ale trwałe i takie ciepłe fajne zapaszki
Pearl Garden
Monian jest offline Zgłoś do moderatora