2010-02-12, 10:16
|
|
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
Napisane przez iloneczka1
Pogubiłam się....mnie sie wydawało, i chyba słusznie, że sprawa z DN zaczeła się w momencie, gdy Brylujący Gosiaczek naopowiadał na swoim forum i przekonywał skutecznie tamtejsze forumki, jakoby oryginały są tylko w drogich perf. stacjonarnych, typu Sephora. Allegro zaś i perfumerie w necie, typu perumeria.pl sprzedają podróby. I szło nam o to, że przecież mnóstwo fajnych i oryginalnych zapachów osoby znające się na rzeczy kupują na all. i w necie. Nie trzeba w tym celu przepłacać w Sephorze.
I dlatego się czepiłam wcześniej, bo Gośka napisała: wybieram renomowane perfumerie stacjonarne i to od dawna tylko i wyłącznie te zachodnie, sorry, Gosiu, ale takie podejście trąci buractwem. Popraw mnie , skoro się mylę.
|
no, w tym momencie rozpoczelo sie, i owszem, acz ja przede wszystkim widzialam, ze Gosiaczek stwierdzila, ze w DN, SP i Rossmannie sa sprzedawane perfumy "drugiej jakosci" (nie tyle wlasnie podrobki) - i na tamta chwile zrozumialam, ze powinnysmy zewrzec szeregi, zeby tego typu nieprawdziwe informacje na tamtym forum zdementowac. tymczasem Kroliczek zaczela rowniez przychylac sie do wersji Gosiaczkowej i to mnie zupelnie zbilo z tropu
|
|