Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiarygodne perfumerie internetowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-12, 10:57   #2017
siarka40
Szef ds. Wymianek

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Cytat:
Napisane przez kroliczek190 Pokaż wiadomość
I ja też, dlatego przeprosiłam dziewczynę na obu forach. A nie byłam w stosunku do jej poglądów tak szydercza jak Ty wówczas Siarko, gdyż napisałam wówczas "nie oto chodzi by zrobić tej kobiecie kocówę, bo nie znam jej i pewnie w realu jest fajną osobą - sęk w tym ze pisze głupoty a ja nie chcę się narażać na złośliwość więc wy jej powiedzcie poglądy podróbkowe swoje".
dobrze, ze nazwalas w koncu rzeczy po imieniu - wczesniej nie pisalas o szyderstwie z mojej strony, ale raczej mnie komplementowalas, ze ja taka niby "przebojowa" jestem

Cytat:
Po pewnym czasie jak mówiłam, kiedy przez wiele godzin czytałam co wieczór fora dyskusyjne o podróbkach, stwierdziłam że być może moje oburzenie o "wypisywanie głupot" było niesłuszne, a także ogarnęło mnie przerażenie co w takim razie z moimi perfumami, w które wpakowałam tyle kasy.
Twoje zdanie odnosnie do zakupow perfumeryjnych na All znam - ze sie nie zgadzam, to kwestia poboczna - acz ze i Ty stracilas wiare, ze w Rossmannie sa sprzedawane pelnowartosciowe produkty, trudno mi uwierzyc

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Efektem były 2 (słownie: DWA!) wpisy wizażanek na forum DN, nie obrażające Gosi a krytykujące jej teorie o gorszym sorcie.
chyba niskie masz o mnie mniemanie, skoro uwazasz, ze robilabym komukolwiek kocowe
i mysle, ze nie Twoje prosby, ale zdrowy rozsadek tych Wizazanek, spowodowal, ze delikatnie sie wypowiedzialy na forum DN.
przy czym miej na wzgledzie, ze dziwnym trafem ja nie dalam tam upust memu szyderstwu