Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-12, 12:46   #3120
sweetieSS
Zakorzenienie

Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
Każdy ma swoje zdanie. Akurat ten fotograf pracuje juz od ponad 25 lat na rynku i ma swoj fach w reku. Widziałam juz wiele filmow w jego wykonaniu i na zadnym sie nie zawiodłam. Pracował zarowno dla rodziny jak i znajomych więc jego pracy i tego ze bede zadowolona jest jak najbardziej pewna.
A po drugie na filmie znajdują sie przerywniki, wkleja zdjecia ktore zrobil prezentuje gosci i dodaje śmieszne komentarze niekiedy. Na poczatku zas jest prezentacja Państwa Młodyc, wykupiny ....
A po trzecie że Ty nie lubisz oglądać filmów to nie znaczy że każdy. Ja to na przykład uwielbiam, niektore widziałam po kilka razy. Tym bardziej bedzie mnie interesowało zobaczyć moj ślub po jakims czasie i przezyc to jeszcze raz.....
I że film jest dluższy to wcale nie znaczy że wrzucił wszystko co nagrał to chyba logiczne..
ja też lubię filmy z wesel ale jesteś pewna, że 2 w 1 to dobre rozwiązanie? nie mówię o jakości, bo fachowcem może być dobrym, ale np z oczepin będziesz miała albo zdjęcia albo nagranie.I przy każdym takim momencie będzie albo to albo to ja bym tak nie chciała.
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora