Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Potrzebuje kobiecej opinii.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-12, 13:01   #12
eloi
Rozeznanie

Dot.: Potrzebuje kobiecej opinii.

Cytat:
Napisane przez Codalej Pokaż wiadomość
mianowicie chodzi o to ze balem sié ja straci Bo przez to wszystko zaczea sie od demnie odlac. Strach odebral mi myslenie. A przez trudne dziecinstwo zwiazena z klótniami rodziców. Nie nauczylem sie otrzymywac emocjonalnego wsparcia. mieszkalismy za granica i nie mialem jak podjác sié terapii. Wiem o tym ze bardzo ja skrzywdziem. Nawet nie wiecie co czuje. Jak bardzo jest mi z tym wszystkim zle. Jakie mam poczucie winny. Ale zrozumcie ze nie widzialem innego wyjcia. Naprawde ja kocham jestem gotów powiécic wszystko dla nie. Rodzine, prace, i zaczác wszystko od nowa. Wiem ze zachowalem sie jak dziecko. ale to byl szok emocjonalny. Prosze zrozumcie mnie. Wiem ze gdyby nadal ze mna wrucila to by dalej bylo tak samo bo mnie kocha i przetrzymala by wszystko. Ja niechcialem dalej sie klocic . Nie nawidze kótni. Nie mam mozliwoci umówienia sie z nia i wyjasniena wszystkiego jej rodzice utrudniaja kontakt i ona sam sie nie odzywa. Wiem ze ona o wszystkim nie wie.
I Ty jeszcze chciałbyś obciążać osobę , o której piszesz , że ją kochasz , Swoim poświęceniem "wszystkiego" To ma dowodzić Twojej nagle odkrytej dojrzałości ?
Wykazałeś się brakiem zaufania i wiary w Swoją Ex , odtrąciłeś Ją , i czego oczekujesz , że teraz to już by musiało być super ? Daj Jej żyć , Ona też w końcu zdecydowała o sobie . Nie chce się z Tobą kontaktować nawet , układa sobie na nowo zapewne życie - ale najwyraźniej nie ma w nim miejsca dla Ciebie . Odmawiasz Jej prawa do znalezienia sobie szczęścia ? To , że są takie a nie inne konsekwencje Twojego wcześniejszego zachowania i wyboru na sposób bycia ( tak , sam sobie wybierałeś to , jak Twoje życie szło ) , to wiesz , normalne jest .
eloi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując