Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciaza i porod w UK
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-12, 13:28   #772
thebestme82
Raczkowanie

Dot.: Ciaza i porod w UK

Cytat:
Cytat:
Napisane przez indiria Pokaż wiadomość
Thebestme prawdopodobnie naciągnęłas mięśnie brzucha. Jeśli do tej pory starałas się nie robic niczego forsownego a nagle dzwignęłas coś ciężkiego to zapewne był to dla mięśni zbyt duży wysiłek.
Tak sobie tylko gdybam, mam nadzieję, że to nic poważnego, życzę szybkiej poprawy.
Chyba masz rację, że było to cos w tym stylu bo dzis już nic mnie nie boli. Cieszę się,że to przeszło. Skonczyło się jedynie na małym kazaniu od TZ, że nie uważam na siebie. Co jest prawdą bo ja wychodzę z założenia, że ciąża to nie choroba ( jeżeli lekarz nie zaleci inaczej) a ja nie lubię byc wyręczana lub prosić o pomoc, więc robię wszystko sama. Taka Zosia-samosia ze mnie

Cytat:
Na początku też słyszałam dużo negatywnych opinii o opiece nad ciężarnymi w UK i sama byłam nastawiona nieprzychylnie. Z czasem się przekonałam, że jak dla mnie taka opieka wystarczy i jestem zadowolona.

Acha, health grant dotarł do mnie po około 2 tyg
Ja też jestem zadowolona z opieki lekarskiej tutaj. Nigdy nie chodziłam do lekarza zbyt często (tylko naprawdę w ostatecznosci)bo nie lubię więc dobrze, że tych wizyt nie jest zbyt wiele.Zgadzam się z Tobą, że ich ilosć wystarczy.

Co do zakupów w Tesco to ja wczoraj kupiłam elektroniczną nianię. Była przeceniona ze 100 na 49.99. Jestem zadowolona bo ma kamerkę i będę mogła wszystko widzieć co się z mała dzieje podczas snu.

Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
thebestme82 jest offline Zgłoś do moderatora