Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-12, 13:53   #1528
sweet cherry
Raczkowanie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
cherry bomba ten łososiowy mi jeszcze seledyn bardzo sie spodobał
sliczniutkie one
Ten seledynowy też wpadł mi w oko

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
A przepraszam, można kolejką na Kasprowy wjechać wioząc dziecko w półbutach (na górze trochę koło zera i śnieg) i potem zdziwienie, że się śnieg wsypuje Mądra mamusia obwiązała dziecku nóżki reklamówką i spoko - nie pomyśli że jak się dziecko poślizgnie i się stoczy to krzywda się spora stanie. Ktoś ją opierdzielił co robi to focha strzeliła i dobrze w sumie bo na dół zjechali. Skąd się tacy ludzie biorą ja nie wiem
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
iwka to jeszcze nic) jak bylismy w niedziele na toku w istebnej to laski latały w SZPILKACH PO STOKU!!!!
Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
no właśnie niektórzy ludzie nie maja wyobraźni, jak bylismy w górach i wchodzlismy na Kasprowy to szła rodzina - mamusia w japonkach na obcasie i dziecko moze 5 letnie w klapkach pieszo na szczyt wchodzili
Moja znajoma na wypad do Wisły wzięła buty na koturnie i sandałki z 6 cm obcasem Potem trzeba było ją wziąć pod rączkę i prowadzić
Głupota ludzka nie zna granic...

sweet cherry jest offline Zgłoś do moderatora