Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nowy podkład Revlon ColorStay z technologią Soft Flex
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-12, 15:40   #3124
Tyris
Rozeznanie

Dot.: nowy podkład Revlon ColorStay z technologią Soft Flex

Cytat:
Napisane przez esterr Pokaż wiadomość
A nie mogłaś żądac zwrotu kasy i zagrozic negatywem za sprzedaż na all towaru, którego nie posiadają? Ja bym się uparła i żądała tego co kupiłam a skoro nie ma to niech zwracają pieniądze.
A co do podkładu, to rzeczywiście "daje" alkoholem, wiele użytkowniczek zwraca na to uwagę, ale ponoc można się przyzwyczaic a i zapach szybko się ulatnia .
Szkoda że nie walczyłaś o swoje..
Moglam, owszem i zazwyczaj tak robie. Zwrotu kasy nie mogla bym rzadac bo jeszcze im nie zapalcilam(płacilam przy odbiorze). Bardziej jestem wkurzona na siebie chyba ze sie wpakowalam w taka sytuacje :/ Jedna z wizazanek przyslala mi juz atomizer od serum, podklad mi sie skonczyl a kase mialam w sumie wyliczona na ten, na cene sklepowa by mi nie starczylo wiec zdecydowalam sie na wziecie tego do skory tlustej I tak poleci neutral dla sprzedawcy za kontakt i brak koloru.

Smrodek straszny heh.. doslownie bije mi denaturatem :/

wogole, w formule dla suchej skory wystepuje kolor 110?
najjasniejszy jaki mieli byl 150 buff a byl strasznie ciemny.
Ten ivory 110 dla cery tlustej tez nie jest rewelacyjnie jasny! Powiem ze tak w sam raz na granicy, najgorsze ze wpada w rozowy kolor heh

edytuje sie bo znalazlam na stronie revlona kolorowke... i jest ivory dla suchej bu bu buuu

Edytowane przez Tyris
Czas edycji: 2010-02-12 o 15:44
Tyris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując