Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-12, 17:01   #448
Mandarynkia
Zadomowienie

Dot.: Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D

wróciłam już. Fajnie to wszystko urządzili jestem pełna podziwu dla mojego wujaszka, nie spodziewałam się tego po nim;P i dopiero dziś poznałam jego pannę, w sumie już żonę. Równa babka
Postanowiłam, że zalożę rajstopy. Ślub na 12, to ja sobie spokojnie wyjechałam po 11, odstrojona zadowolona. Wysiadam u babci pod domem patrze a tu takie oczko..:O i wróciłam się do domu po te leginsy;P i pozostało na nich. I jestem zadowolona bo było mi i wygodnie i pasowało mi do mojego bolerkaa;P
I jestem w takim szoku...że mój wujek tak się zmienił:P cale życie taki lajt, na temat żony dzieci i rodziny robił wielkie oczy i pytał a po co mi to. A teraz! Całkiem inny facet, zadbany i widać że zakochany. Super razem wyglądają, zazdroszczę im trochę;P

Co do tych listonoszy...nie chcę krakać, ale za każdym razem paczki do mnie docierają. Raz zamówiłam trzy koszulki na all, to musiałam sama się po nie pofatygować na pocztę, chociaż siedziałam wtedy cały dzien w domu czekając na listonosza.

kardashi jaka wrednioszka;P ręce tak trzymałam bo sukienka odstawała jakbym była w ciąży..;P nie przyprasowałam tiulu pod spodem przed zrobieniem zdjęcia

Mi też się ta kiecka podoba, dziękuję

Asiuniaa witam panią informatyk:P łączę się w bólu;P

właśnie tak!

Mandarynkia jest offline Zgłoś do moderatora