Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przedluzanie wlosów,problemy ,pytania-czesc IV wątek zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-12, 19:29   #523
angeells
Rozeznanie

Dot.: Przedluzanie wlosów-czesc IV wątek zbiorczy.

8joja8 moim zdaniem nie oplaca sie syntetykow kupowac bo czesto nie mozna ich krecic i szybciej sie niszcza na allegro od 150 mysle juz są lepsze te włosy trzeba by było tutaj expertow od tego zapytać :P ja mowie jak juz zamowilam z long haira i kolorysztycznie beda ok no to mysle ze pochodze w tym troche zobaczymy jak cos to bede odkladac na lepsze jakosciowo i tyle ale syntetykow bym nie brala mimo ze są tanie lepiej dolozyc 50 czy 80 zł wiecej i miec cos co posłóży troche dłuzej niz dwa miesiace :P

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

no i doszły włoski z long haira jakie wrażenia... dobrze dobrałam kolor z czego sie ciesze... włosy są miękkie elastyczne nie błyszczą się jak u lalki barbie ale mają ładny zdrowy połysk puki co nie widze żadnych wad pewnie wyjdzie wszystko w praniu... ale puki co jestem zadowolona prócz jednego szczegółu... jest ich strasznie mało aczkolwiek ja mam cienkie włosy więc nie jest to wielką przeszkodą tym bardziej że włosy nie są wiele dłuższe od moich naturalnych no ale nie polecam ich osobą które mają krótkie włosy np do ramion wtedy odpada... osobą które mają grube włosy tym bardziej efekt mierny takto dla takich dziewczyn z włosami podobnymi na długość i grubość do moich myśle że będą zadowolone... przynajmniej przez 1 dobę

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

załozyłam już i jestem w szoku świetnie zlewają sie z moimi heh myslalam ze bedzie gorzej no ale zobaczymy za jakis czas buziakiii jak bede miala mozliwosc wstawie foty

Olejek rycynowy na brwi i rzęsy
30.12.2011-> widoczna poprawa

Piję drożdże 01.02.12

Piję skrzypopokrzywę 11.02.2012
angeells jest offline Zgłoś do moderatora