Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Nowy aparat foto Samsung L100 czarny
nieaktualne
Mam do wymiany żelazko Philips 3100 Elance, w pudełku, zapasowe, używane, ale właściwie nówka sztuka małośmigana. mam inne żelazka na biegu.
oddam również aparat foto Canon powershot A400, srebrny, stan idealny, bez pudełka, bez gwarancji, w etui samsonite'a.
Wymienię nowy, nieużywany (jednakże wyjęty z pudełka) aparat fotograficzny Samsung L100, kolor czarny. Mały, płaski, elegancki, idealna cyfrówka na wyjazdy. W komplecie różne kabelki. Wszystko nowe, nieużywane. Uwaga: pudełko zostało przystemplowane pieczątką, ona jest rozmyta i pudełko nie nadaje się na prezent. Aparat jest z 2008 roku i leżał nieużywany, ale odpieczętowany. Jeżeli ktoś oczekuje oryginalnych folijek, to nie ma. To nowy aparat w pełni sprawny, nieużywany, kable nieużywane, ale na prezent się nie nadaje w tym pudełku. To tak gwoli wyjaśnienia, jakby co. leci do Małgosi791.
szukam wzamian perfum, kolorówki wartości 350 zł, aparat wart 600 zł.
skoro interesuje Was elektronika, mam jeszcze odtwarzacz DVD Philips, jeden z prostszych modeli, jest używany, ale sprawny, w stanie idealnym, zadbanym, bez gwarancji:
http://www.hipernet24.pl/prodinfo.ph...ro_id=&char_id=
wartość 189 zł, oddam za coś wartości 150 zł, perfumy, kolorówkę.
Dodatkowo proponuję telefon komórkowy Nokia N73, wygląda jak nówka, nieśmiganka, był telefonem zapasowym, leżał nieużywany, ale oddaję jako używany. Telefon nie posiada ani jednej ryski, jest w stanie idealnym. Kable, w tym nowe słuchawki białe nokia, ładowarka nie były nigdy używane. Jest pudełko, płyta cd, niepodstemplowana gwarancja i oddaję jako bez gwarancji. Pudełko w stanie idealnym, ten telefon może być na prezent, chociaż sam telefon bez folii, o ile w taką był zapakowany - leci do Ddiany 
wartość 600-1000 zł, oddam za coś wartości 400 zł.
Edytowane przez Layla79
Czas edycji: 2010-02-15 o 12:01
|