2010-02-12, 18:32
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Nowy aparat foto Samsung L100 czarny
Cytat:
Napisane przez uzunia
a Jakie perfumy by Cie ewentualnie interesowaly ???
|
Uzunia, u Ciebie w wątku wstępnie podoba mi się baza sisleya, chociaż nie znam jej i musiałabym poczytać. Ogólnie szukam bazy pod makijaż / guerlain, smashbox, idealist el/ , podkładu / chanel mat lumiere nr 030, parure 02, 03/ , korektor magic hr 02 /na zapas/, róż glamour, który proponowałaś, a z perfum: od razu łykam chanel allure edt, coco m.edp, ysl elle edp, angel tm, flowerbomb edp, flowerbomb extreme, a z innych zależy czy znam. podoba mi się jeszcze taka różowa la perla. wiesz, ja jestem okropnie wybredna i to moja wada, ja wiem, ale ja dużo nie potrzebuję. jestem minimalistką kosmetyczną, mam swoje już wybrane kosmetyki no i bardzo chciałabym motyle guerlain, ale nikt nie chce oddać. ogólnie szukam czegoś mi przydatnego, co wpadnie w oko, ja nie mam tak, że z góry wiem. :nie-wiem:
---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------
Cytat:
Napisane przez DiTu77
 Coś u mnie?
|
DiTu ja nie znam praktycznie żadnych Twoich perfum chyba w niedzielę będę w arkadii, to może coś mi się uda przetestować w douglasie, chociaż wolałabym raczej coś wiesz dla masy..
|
|
|