Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Do kręconych-fryzjer na NIE :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-07-16, 12:31   #1
dzidzia27
Raczkowanie

Do kręconych-fryzjer na NIE :(

Hej dziewczyny!!!Mam do Was pytanie odnośnie wizyt u fryzjera.Mam krecone wlosy i za kazdym razem,kiedy ide do fryzjera przychodze srtasznie rozczarowana,nie wiem jak to jest w Waszych miejscowosciach,ale u mnie tragedia...fryzjerki kompletnie nie potfafia obchodzic sie z kreconymi wlosami,popelniaja podstawowe bledy!!!A dzis to sie juz totalnie zalamalam,chcialam tylko podciac zniszczone koncówki,ale nie skracac bardzo wlosow,no i lekko scieniowac,zeby sie ladnie ukladaly.Ja zawsze obchodze sie z moimi wloskami bardzo delikatnie,a fryzjerka przy rozczesywaniu po prostu mi je szarpala-bez wyczucia i w dodatku robila to najzwyklejszym bardzo gestym grzebieniem!!!Nie rozczesywala od koncowek,tylko od gory!!!Myslalam,ze mi niec na glowie nie zostanie!!!Sciela oczywiscie nie tak jak chcialam i w ogole jestem strasznie rozżalona Prosze ,napiszcie o swoich doswiadczeniach w salonach fryzjerskich,bo ja sie zalamalam taka niekompetencja!!!a najsmieszniejsze bylo to,ze przyszlam do salonu w pieknych lokach,a babka po scieciu na sucho powiedziala mi bezczelnie "juz"!!!Zostalam z tymi rozczesanymi piorami i mialam isc do domu-wygladalam jak lew!!!Nigdy w zyciu bym tak na ulice nie wyszla!!!koszmar!!!Powied zialam jej,zeby dala mi wode w sprayu i dopiero sama ulozylam sobie jako taka fryzure.Ale po przyjsciu do domu musialam natychmiast umyc glowe i sama sobie wszystko wypoprawiac.Przepraszam,z e sie tak rozpisalam,ale w glowie mi sie nie miesci,jak moga funkcjonowac takie zaklady fryzjerskie!!!Katastrofa! !!

Edytowane przez Eloe77
Czas edycji: 2010-05-26 o 14:11
dzidzia27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując