2010-02-13, 12:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
Napisane przez kachula27
Przywitam sie tylko i lece szykowac sie do kina!!!!!Dzis mamy wychodne a Matik do babci idzie 
|
Miłego seansu
Cytat:
Napisane przez sexy body
Nie zaglądałam na nasz wąteczek przez kilka dni i mam za swoje - 11 stron do nadrobienia  ale z Was gadułki
Muszę się przyznać, że strrraszną mam ochotę na papierosa  Nie paliłam całą ciążę a teraz aż mnie skręca! Mam nadzieje że sie powstrzymam jakos.
A jak tam u Was, ciągnie do papieroska czy nie?
Przyznawać się, która wróciła do palenia?
Dobra, idę na spacer, a potem będę nadrabiać co napisałyście przez te kilka dni.
Buziaki! 
|
Współczuję - ale tylko trochę Nie zrozumiem palących. Jak można wdychać takie paskudztwo z własnej nieprzymuszonej woli (mając świadomość utraty zdrowia, tego że się będzie "pachniało" itp) Może ja jakaś dziwna jestem ale nigdy nawet nie spróbowałam papierosa , no jakoś nigdy mnie nie ciągnęło.
sexy pomyśl też ile to pieniędzy (najpierw na papieroski a potem na lekarzy...), a najważniejszym argumentem przeciw to chyba wiadomo - dzieciątko A może właśnie teraz jest najlepszy moment żeby na zawsze pożegnać się z dymkiem - skoro tyle wytrzymałaś...
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------
Cytat:
Napisane przez Verusia 23
Witam was dziewczynki mam maly problem..kupilam ostatnio nan activ1 i moj maly nie chce pic tego mleczka;(a co najgorsze nie chce pic z butelki,buntuje sie i placze.Ogolnie karmie piersia..pokarm mam dobry maly ladnie przybiera,ale w kwietniu wracam do pracy i chcialam po malu wprowadzic zmiany.kupilam butelke ze smoczkiem zblizonym do sutka i nic..juz nie wiem co robic..poradzcie cos..dolanczam fotke mojego skarba
|

|
|
|