Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-13, 12:16   #2023
DiTu77
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Przywitam sie tylko i lece szykowac sie do kina!!!!!Dzis mamy wychodne a Matik do babci idzie
Miłego seansu
Cytat:
Napisane przez sexy body Pokaż wiadomość
Nie zaglądałam na nasz wąteczek przez kilka dni i mam za swoje - 11 stron do nadrobienia ale z Was gadułki

Muszę się przyznać, że strrraszną mam ochotę na papierosa Nie paliłam całą ciążę a teraz aż mnie skręca! Mam nadzieje że sie powstrzymam jakos.

A jak tam u Was, ciągnie do papieroska czy nie?
Przyznawać się, która wróciła do palenia?

Dobra, idę na spacer, a potem będę nadrabiać co napisałyście przez te kilka dni.
Buziaki!
Współczuję - ale tylko trochę Nie zrozumiem palących. Jak można wdychać takie paskudztwo z własnej nieprzymuszonej woli (mając świadomość utraty zdrowia, tego że się będzie "pachniało" itp) Może ja jakaś dziwna jestem ale nigdy nawet nie spróbowałam papierosa, no jakoś nigdy mnie nie ciągnęło.
sexy pomyśl też ile to pieniędzy (najpierw na papieroski a potem na lekarzy...), a najważniejszym argumentem przeciw to chyba wiadomo - dzieciątko A może właśnie teraz jest najlepszy moment żeby na zawsze pożegnać się z dymkiem - skoro tyle wytrzymałaś...

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Verusia 23 Pokaż wiadomość
Witam was dziewczynkimam maly problem..kupilam ostatnio nan activ1 i moj maly nie chce pic tego mleczka;(a co najgorsze nie chce pic z butelki,buntuje sie i placze.Ogolnie karmie piersia..pokarm mam dobry maly ladnie przybiera,ale w kwietniu wracam do pracy i chcialam po malu wprowadzic zmiany.kupilam butelke ze smoczkiem zblizonym do sutka i nic..juz nie wiem co robic..poradzcie cos..dolanczam fotke mojego skarba
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora