Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - American&Polish Girls część XV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-13, 11:55   #1452
aagusiaa88
Zakorzenienie

Dot.: American&Polish Girls część XV :)

Cytat:
Napisane przez Daria1707 Pokaż wiadomość
Ja nie lubie pomadek ale polecam te błyszczyki z Bell swietne sa te zaznaczone kolorki własnie daja efekt cielistych ust
Nie widac tych numerkow

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;17161658]Dzien dobry. Ale mam dzis zly humor. Odreagowuje stres i sprzatam teraz. Przynajmniej mój pokój na tym skorzysta. A potem sobie siade i pomaluję pazurki, bo już mi lakier schodzi.

Dziewczyny, te ktore maja u siebie Bershka, Stradivarius widziałyscie jakies fajne marmurkowe spodnie, podkoszulki longi, koszulki w kratke takie lekko przeswitujace? Chaialabym sobie jutro choc jedna rzecz z tych wymienionych kupic. Czas znowu uzupelniac AGatkowa szafe, zwlaszcza, ze zrobi mi sie teraz miejsce bo 3/4 ubran wywalam, bo w nich nie chodze. [/QUOTE]

Kurde, mi tez by sie przydalo takie sprzatanie. Bo wogole to ostatnio doszlam do wniosku ze bym chciala sobie jakos ladnie pokoik urzadzic. Tyle, ze ja mam tutaj tyle niepotrzebnych rzecyz, ze szok. Jakbym zaczela to wywalac, to bym nie skonczyla do poniedzialku

Dzien dobry tak w ogole

A Poison, dzieki za ten nr, moze sie przejde, tylko kurde ja do rynku musze jechac po manhattana, bo u mnie w rossmanie nie ma, a w tamtym jest :/
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora