2010-02-13, 17:46
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
Napisane przez parodia
Martynie raczej chodziło o to, że na geodezji jest też informatyka 
Ale jakie branie, tam jest sporo dziewczyn. Branie to będę mieć JA jak śmignę na tą elektronikę albo mechanikę
pomijam to, że połowa chłopaków to pewnie będą takie typowe Cześki
Gdzie? 
|
Ty już masz swojego nieczesława, zostaw innych 
no pisałam wczoraj, że idę do koleżanki 
taka mała ympreza 
wszystkim mój gyros smakował 
Cytat:
Napisane przez star15
Rozumiem o co chodzi, taka komercja. 
No ja chyba słuchawki, a Ty już masz jakąś idęę? : )
No ja mogę powiedzieć tyle, że Kallos trochę wygładza, trochę zmiękcza, ale nie jest to jakaś rewelacja. Tak 8/10 bym oceniła. Ładnie mi włosy pachną, z tego co mówisz chyba Kallos ma to do siebie.  (btw - my z TŻem nazywamy ją Kalosz, a nie Kallos, wyobraźcie sobie jak to brzmi: nałożyłam sobie dziś Kalosza na włosy.  )
A ta odżywka nie jest dostępna bez szamponu?
|
no, własnie o to mi chodziło.
hm, chyba nie mam 
coś upiekę, ugotuję... może pizzę w kształcie... (własnie, jakim?)
a co dalej to nie wiem.
no a ja mam teraz dylemat, czy po prostu Kalosz ( ) mi nie pasuje (na wakacjach ma sie zupelnie inne odczucia, wlosy mialam i tak splątane ciągle od wiatru, wody itd...), czy to faktycznie ten inny skład.
ale nawet nie mam ochoty testować jeszcze myślałam, że te proteiny może źle działają na moje włosy, bo też cos takiego czytałam.
no ta odżywka niestety nie, bo to taka z tych dodawanych do farb/szamponów koloryzujących. takich nie sprzedają oddzielnie. zazwyczaj są w saszetkach, ta akurat w malutkiem buteleczce.
Cytat:
Napisane przez mtynai
ach ta moja wyobraźnia
aaaa, Marta , wiem czemu A. rezygnuje z tej technologii chemicznej (to co gadałyśmy, ze potem jest ta specjalizacja z kosmetyków).. to rezygnuje bo jej się nie podoba, że za łatwo i za mało chemii. i weź zrozum kobietę
a ja już sama nie wiem.
złożę i tu, i tu.
i skandynawistyka, i geodezja.
a potem się będę martwić.
|
a wiesz, że jak drugi raz czytałam posta, to też mi się jakoś skojarzyło to 
to przez moją A. bo ciągle jakies zbereźne historie opowiadała 
łaaa zależy co dla kogo znaczy łatwo i mało chemii. ciekawa jestem jeszcze przedmiotów tam... i pod jakim to kątem jest.
zlóz i tu i tu, moze do czerwca poczujesz, co Cie bardziej kręci.
kocham nową reklamę Heyah 
sru, sru.

|
|
|