Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-13, 21:33   #4283
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Na Ebay, za niecałe 17 Ł razem z przesyłką. Leciał z Tajwanu i dotarł w ciągu 4 dni. Do tego sprzedawca dorzucił mi miniaturkę olejku do mycia twarzy Shu, zobaczymy co to za cudo. Wiem, że w sklepach te cienie kosztują 14 Ł, więc interes mało opłacalny, no ale tak jak pisałam, ten kolor jest wszędzie wykupiony
No to w sumie Ci się opłaciło. Koniecznie zdaj relację z używania tego cudeńka.

Cytat:
Może będą szybciej, tu chyba też się niedawno pojawiły, albo nie zwróciłam na nie wcześniej uwagi. Nie wiem czy z tej serii nie było też maski, jeśli tak to wykańczam swoje Aussie i cała malinowa seria będzie moja
Obyś się nie myliła

Cytat:
Najlepiej, jakbyś trafiła od razu do chirurga-ortopedy. No i zabiegi lampą polecam, dowiedz się, może nawet w twojej przychodni mają taką lampę i mogłabyś chodzić na zabiegi za darmo. Słyszałam też dobre opinie o krioterapii ale osobiście nigdy nie byłam. Kolano mi jak na razie (odpukać) nie dokucza, ale jak tylko je przeciążę to się odzywa i przypomina o swoim stanie
Popytam w przychodni, jak się dowiem, jakie zabiegi mam brać. A i na basenie zapytam czy przypadkiem by nie dało rady wpuszczać mnie na zabiegi w ramach karty sportowej. Może by się do czegoś przydała jednak. Bo tam mają i krioterapię i różne inne.
EDIT: A co do lekarza to ortopeda-traumatolog dokładniej, czyli chirurg urazowy też i to najlepszy do jakiego mogłam tu trafić , więc przynajmniej o tyle jestem spokojna.

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2010-02-13 o 21:57
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora