Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam avon flower by cynthia rowley i kilka drobiazgów, może masz?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-14, 10:18   #5
narjia
Zakorzenienie

Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
Dot.: avon flower by cynthia rowley i kilka drobiazgów, może masz?

Cytat:
Napisane przez Zielona30 Pokaż wiadomość
Mam zestaw pędzli,nie są chyba firmowe bo nic na nich nie pisze a dostałam je dosyć dawno temu w prezencie.Ja się jednak wogóle nie maluję więc u mnie tylko leżą.Wydaje mi się,że włos jest sztuczny ale przyznaję bez bicia ,ze nie potwierdzę tego na pewno.Jest to jeden duży pędzelek i w tym schowku przezroczystym w rączce są schowane 4 małe pędzelki(w tym jeden z gąbeczki),zamykane zatyczką.Dwa z nich są chyba jeden raz użyte,napewno ten z gąbki i ten duży(na gąbeczkowym jest ślad po cieniu),na pozostałych nie widać ani sladu więc chyba są nie ruszane lub może jeden raz.Kolor czarno złoty i przezroczysty
plastik.Długość największego pędzla to około 16 cm.
Oprócz pędzli mam jeszcze srebne z próbą kolczyki z naturalnym czarnym kamieniem Noc Kairu pięknie mieniącym się w świetle lub słońcu.To wkrętki z tym,ze jeden kamyczek jest odklejony ale wystarczy kropla kleju aby go przykleić.Ten kamyczek ma wymiar ok 6 na 6 mm.
A u Ciebie intereseju mnie Naomi Cambel.Byłabys zainteresowana?
Niestety nie odpowiadają mi. Pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez Basiulek Pokaż wiadomość
Mam nowy czerwony błystek The Color Institute, może Cię zainteresuje ; )
Ale on chyba raczej na kryjący wygląda, a ja czegoś delikatniejszego szukam. Także może innym razem. Pozdrawiam.

Cytat:
Napisane przez gochana Pokaż wiadomość
Kurcze... Ciezko :/
A może jakieś inne wody z avonu Cię interesują? I może jest coś jeszcze co byś chciała a nie ma na liście?
Odpisałam u Ciebie

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

narjia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując