|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
Napisane przez aniaaa84
Martuś dla Zuzi 
India jak od serducha robione to się musi udać  smaka mi narobiłaś
)
|
Cytat:
Napisane przez MisQa
gęstnieje bez żadnych żelatyn 
mojego sernika juz prawie pół nie ma, mężuś wczoraj się dorwał 
|
udał sie i na dodatek jest pyszny. MisQa ja już różne schizy miałam, ze nie wyjdzie, ale to dlatego, że rzadko bawie si e w kuchni 
Cytat:
Napisane przez kliwia
ja swojej sukni tez jeszcze nie sprzedalam. Ale niech sobie wisi na allegro, malo to kosztuje przeciez.
A co do meza i wczorajszej rozmowy, oczywiscie placzliwej 
POwiedzialam mu ze te moje sny sa zwiazane z instynkltem maciezynskim, i ze one sa tak realistyczne ze czuje bol etc. I ze placze i jets mi smutno dlatego ze nie mozemy miec dziecka.
A mąż na to: No jeśli masz tak silny instynkt to ja nie mam zamiaru go stopować. I powiedział że bedziemy się starać o dziecko. I że damy jakoś radę.
I się przy tym npoplakal, bo powiedział, że wzruszylo go to co powiedzialam. I ze tak bardzo mnie kocha etc 
Świadomość pewnych rzeczy zmienia poczucie rzeczywistości.
A wczoraj bylismy na 1 walentynkowym prezencie - w teatrze. ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Z grazyna wolszczaj, piotrem gąsowskim i poniedzialkiem - ale tego ostatniego zabraklo na scenie. Nie wiemy why
Dostałam tez wczoraj na otarcie lez ksiazkę 
|
super! kochany Twoj męzus 
Ja dla mojego przygotowałam z okazji walentynek sernik z serduszkiem i na poduszcze zostawiłam mu recznie robioną kartke (wrocił z nocki).
A ja jak wstałam to mnie zatkało... koło łóżka stała ogromniasta kartka, pluszowy prosiaczek i moj ulubiony zapach Dreaming.Oczywiscie byłam zachwycona, a jedoczesnie troszkę zła, bo nie mieliśmy sobie robic prezentów i teraz mi tak niezrecznie.
Ech szkoda, że jestem chora nawet mężusiowi nie mogłam się odwdzięczyc ...z bolącym gardłem i zatkanym nosem cięzko myślec o igraszkach.
Czas edycji: 2010-02-14 o 11:24
|