2010-02-14, 11:47
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ogłoszenie
Cytat:
Napisane przez zelkowa_krolewna
Ja bym najpierw porozmawiała... Nie wszystko jest jednoznaczne tylko dlatego, że jest tam jego zdjęcie. Teraz zdobyć czyjeś zdjęcie i wstawić na jakikolwiek portal nie jest trudno. Ja sama jestem przykładem wykorzystania mojego zdjęcia w takich właśnie celach...
Jednocześnie nie bądź naiwna najpierw dokładnie sprawdź! Później porozmawiaj, zapytaj zanim bez słowa wyjaśnienia odwrócisz się i odejdziesz.
|
I wiesz co powie? Tak jak wszyscy się będzie tłumaczył: że przypadkiem, że z ciekawości, że konto kolega mu założył, że on to w ogóle nic nigdy itd...
No przecież chyba nie wierzysz naiwnie, że pokornie się przyzna: tak kochanie zamierzałem się bzykać z kim popadnie i Cię zdradzać.
Wysłałabym mu link i powiedziała, że to koniec. Nie sądzę by zaczął tłumaczenie od: matko, to nie ja, ktoś wykorzystał moje zdjęcia. Raczej powie: to nic nie znaczyło z nikim się nie spotkałem itd.
I racja niech autorka nie będzie naiwna i nie łyka każdej ściemy szytej grubymi nićmi bo kocha i nie chce odchodzić.
|