Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-14, 14:49   #2670
Niuniuska
Wtajemniczenie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Cytat:
Napisane przez madzior1007 Pokaż wiadomość
Noo bo ja już tak mam... zawsze mam czarną wizję... zawsze...:/ Mam problem z tym, że nie potrafię ludziom zaufać i teraz muszę się starać jak najbardziej żeby tego nie ujawnić i by to zmienić w stosunku do marudy...
No i do tego mam stracha... bo on jest naprawdę super chłopakiem i się boję bo nie trudno by mu było znaleźć kogoś lepszego...
Po prostu mu powiedz, że masz problem z zaufaniem, że nie wynika to z jego zachowania, tylko nie wiem, jest efektem Twoich wcześniejszych doświadczeń/problemów/kompleksów/pewnych zdarzeń życiowych/itd. Wydaje mi się, że skoro zaufanie jest podstawą zdrowego związku, to powinnaś mu szczerze powiedzieć, że masz z tym problem... i pracujesz nad tym by to zmienić Może maruda zaoferuje swoją pomoc by Ci ułatwić zdobywanie tej pewności. Głowa do góry

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
Znając Wasza pomysłowośc to na pewno nadacie mu jakąs zboczoną ksywkę ....
My i zboczone ksywki? Gdzie żeś to wyczytała, to niemożliwe! My jesteśmy cnotliwe, czyste i porządne!

Cytat:
Zrobione.....randka wieczorem......
uuu, seksi bejbe, dajesz czadu

Cytat:
a ja znów na odwrót sama nie wiem na co mam ochotę....
To ja Ci podsunę parę pomysłów, które dzisiaj za mną chodzą. Oczywiście nie będzie zaskoczeniem, jeśli powiem, że na pierwszym miejscu jest wielka PIZZA z mnóstwem sosu czosnkowego ... potem może smażone jajca z kiełbaską, cebulką i warzywami.... pomarańczka.... chipsy zielona cebulka....

Cytat:
Więc tak umówiłam się wieczorkiem....dam mu to serduszko ...ciekawe jak zareaguje....
A swoją drogą....nie będę Was już więcej zamęczac moimi opowieściami..... Bo za chwile pewnie stanie się to nudne.....
Od jutr wracam do pracy - koniec ferii -więc pewnie będę niestety miała mniej czasu by do Was zaglądac.....
No weź nie żartuj. Jak każda z nas przestanie opowiadać, co się u niej dzieje, to jeszcze wątek stanie się.... dietetyczny [i nudny jak flaki z olejem;p bo ile można o diecie gadać?]
Ja tam uwielbiam czytać co u Was niuńki kochane

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora