2010-02-14, 14:49
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
Napisane przez madzior1007
Noo bo ja już tak mam... zawsze mam czarną wizję... zawsze...:/ Mam problem z tym, że nie potrafię ludziom zaufać i teraz muszę się starać jak najbardziej żeby tego nie ujawnić i by to zmienić w stosunku do marudy...
No i do tego mam stracha... bo on jest naprawdę super chłopakiem i się boję bo nie trudno by mu było znaleźć kogoś lepszego...
|
Po prostu mu powiedz, że masz problem z zaufaniem, że nie wynika to z jego zachowania, tylko nie wiem, jest efektem Twoich wcześniejszych doświadczeń/problemów/kompleksów/pewnych zdarzeń życiowych/itd. Wydaje mi się, że skoro zaufanie jest podstawą zdrowego związku, to powinnaś mu szczerze powiedzieć, że masz z tym problem... i pracujesz nad tym by to zmienić Może maruda zaoferuje swoją pomoc by Ci ułatwić zdobywanie tej pewności. Głowa do góry
Cytat:
Napisane przez ines85
Znając Wasza pomysłowośc to na pewno nadacie mu jakąs zboczoną ksywkę ....
|
My i zboczone ksywki? Gdzie żeś to wyczytała, to niemożliwe! My jesteśmy cnotliwe, czyste i porządne!
Cytat:
Napisane przez ines85
Zrobione.....randka wieczorem......
|
uuu, seksi bejbe, dajesz czadu
Cytat:
Napisane przez ines85
a ja znów na odwrót sama nie wiem na co mam ochotę....
|
To ja Ci podsunę parę pomysłów, które dzisiaj za mną chodzą. Oczywiście nie będzie zaskoczeniem, jeśli powiem, że na pierwszym miejscu jest wielka PIZZA z mnóstwem sosu czosnkowego ... potem może smażone jajca z kiełbaską, cebulką i warzywami.... pomarańczka.... chipsy zielona cebulka....
Cytat:
Napisane przez ines85
Więc tak umówiłam się wieczorkiem....dam mu to serduszko ...ciekawe jak zareaguje....
A swoją drogą....nie będę Was już więcej zamęczac moimi opowieściami..... Bo za chwile pewnie stanie się to nudne.....
Od jutr wracam do pracy - koniec ferii -więc pewnie będę niestety miała mniej czasu by do Was zaglądac.....
|
No weź nie żartuj. Jak każda z nas przestanie opowiadać, co się u niej dzieje, to jeszcze wątek stanie się.... dietetyczny [i nudny jak flaki z olejem;p bo ile można o diecie gadać? ]
Ja tam uwielbiam czytać co u Was niuńki kochane
|
|
|