Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-14, 15:08   #951
Amoura
Zadomowienie

Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy

Cytat:
Napisane przez Maddalena77 Pokaż wiadomość
Eskadia ja jestem specjalistką od ucieczek w nieznane
Niespełna 3 lata temu wyjazd do Francji uratował mnie i moją zbolałą duszę od katastrofy emocjonalnej.

Teraz nadchodzi moment że czuję że trzeba zmienić otoczenie....

Taki ze mnie wędrowiec trochę i nie zatrzyma mnie nic naprawdę

Nie ma takiej siły na ziemi.Coraz częściej marzy mi się inny kontynent szaleństwo ale do zrealizowania.W moim zawodzie wszystko możliwe :P

Kiedyś byłam u wróżki z koleżanką i ona robiła sobie te swoje kabały ja nie chciałam.Wróżka na koniec mówi tak do mnie choć nie chcesz i tak Ci powróżę.Ty nie wiesz sama do końca czego chcesz od życia niespokojny z Ciebie duch.Ta chęć poszukiwań zaprowadzi Cie daleko poza granice kraju.A z facetami to lepiej nie zaczynaj bo nigdy nie są w stanie Cię ogarnąć a co dopiero zatrzymać przy sobie .....

I tak oto za darmochę przewidziała co najmniej jak teraz liczę około 14 lat mojego życia :P
Mnie tez tak nosi

Boze, co za dzien... pokojowka nie przyszla do pracy :/ nie odbiera telefonow, nie odezwala sie... caly hostel do sprzatniecia bo caly zajety na dzisiaj no i oczywiscie z szefem musialam robic pokoje
Angole tez narozrabiali w nocy ale dla mnie sa mili i caly czas daja napiwki
A teraz chyba zaczne cos sie uczyc.. tzn pisac prace... mam kilka dni na napisanie pierwszego rozdzialu
Amoura jest offline Zgłoś do moderatora