Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - podkład mocniej kryjący niż colorstay i lp ??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-27, 12:23   #1
simonka005
Raczkowanie

podkład mocniej kryjący niż colorstay i lp ??

hej dziewczyny, szukam podkladu ale jakos nie moge znalezc nic odpowiedniego czytalam kwc i inne tego typu strony , mam rozne opcje ale to jeszcze nie to.

Chodzi o podklad bardziej kryjacy niz colorstay , wygladzajacy gdyz mam nierownosci i blizenki na czole , i trwały ( w tym colorstay jest b. dobry) , najlepiej zeby nie byl bardzo tłusty aby sie dało go rowno przypudrować bez plam, mam cere raczej normalna, nie musi byc wiec specjalnie matujacy albo nawilzajacy od tego mam kremy moje pytanie wynika z tego iz czytajac przykladowo opinie na kwc nie da sie dokonac porownania.

Moze wypowiedza sie dziewczyny ktore stosowaly colorstay lasting performance, podklad kryjacy aa , uzywalam tez kremowego yves rocher, loreal infaiilible , max factor panstik ( jest jakis taki gruby zbiera sie tam gdzie skora nie jest idealnie gladka, sciera sie ) , rimmel recover.moze sie skusze na unifiance lrp??? jednak czy dostane probke w aptece??
simonka005 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując