2010-02-14, 15:59
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 8 :(
Cytat:
Napisane przez maczupikczu
nooo i zalapalam dola po tym http://www.youtube.com/watch?v=GsVk_awAcIk
jeszcze pamietam jak sluchalam z nim tego kawalka tak bliziutko siebie stalismy i obejmowal mnie calym soba 
bardzo lubie ta piosenke miomo ze bardzo kojarzy mi sie z nim, ale jej texy jest naprawde dajacy cos takiego, ze mimo wszystko warto zyc chac ta krotka chwile bo nigdy nie wiemy kiedy ona nam sie skonczy.
"Czasem trzeba z życia zniknąć żeby żyć
czasem siebie w głąb przeniknąć żeby żyć
by na nowo umieć dostrzec co sie ma
życie przecież taką krótką chwilę trwa."
cholernie mi ciezko...dlaczego tak sie stalo??
|
kochana maczupikczu, nie rób tego nie rań siebie, nie słuchaj takich kawałków, nie oglądaj jego zdjęć! Po co? Przeciez nie będzie Ci łatwiej... Zrób teraz coś dla siebie i nie myśl o nim, spróbuj się kontrolować i jak myśli same przyjdą, to staraj się je odrzucić. Ja na razie tak robię... wiem, że to dopiero początek i że pewnie nie wiem jeszcze jaki ból i gorycz mnie czeka, ale wiem też, że nie wolno Nam się poddawać! NIE WOLNO! Musimy walczyć ze swoimi smutkami bo inaczej zwariujemy (przynajmniej ja ). Ja kiedyś (przy wcześniejszych rozstaniach - choć jak się okazuje, wcale one takimi nie były bo podświadomie to robiłam, by się zmienił wiedząc, że i tak do siebie wrócimy) też się dobijałam oglądaniem zdjęć, słuchaniem ulubionej muzyki...ba! słuchałam piosenek, które dla mnie nagrał! Ale nie możemy... przynajmniej ja nie chcę i nie mogę... wiadomo, że będzie mnóstwo ciężkich chwil, sama dziś płakałam idąc sama do kościoła, podczas gdy zawsze chodzilismy razem trzymając się za ręce To prawda, jest cięzko, myśli same wracają, ale STARAJMY SIĘ z nimi walczyć! Ja nie chcę się im poddać bo oszaleję Spróbuję teraz obić więcej dla siebie bo zawsze on był dla mnie najważniejszy...
Tobie życze tego samego! Odnajdź w sobie siłę! Musisz jej tylko poszukać, bo jestem pewna, że glęboko w środku ją masz! Musisz ją tylko wydobyć i "utrzymać na wierzchu" jak najdłużej się da.
|