Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz.XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-14, 16:52   #2578
19agusia91
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.XII

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość

edit: nadrobiwszy szybko Aguś - płaciłam 7,99 z przesyłką będzie z 10zł, bo kopertę jeszcze muszę zanabyć jutro po południu Ci wyślę
10 styknie?
Ok, to wiec jak już kupisz to przeslij mi numer konta i dane, to Ci przeleję ładnie. żeby potem nie było,zę za mało przelałam/Dziękuję.

Cytat:
ale mnie Tż wkurzył w życiu nic nie ugotował a własnie się chwali jakie to on super żarcie robi.... no padłam więc zaczęliśmy się kłócić i teraz mam to w dupie.. obiadu nie będzie.. niech on ugotuje... przecież taaaaki mistrz patelni z niego!
ja bym palcem nie ruszyła

w ogóle, to Wy mieszkacie razem?

Cytat:
moja bratowa czasami sprząta u takiej Angielki,. no i ta Luis często wywala nowe ciuchy itd kiedyś bratowa przejrzała to, co wyrzucenia i znalazła kuferek z biżuterią. Luis powiedziała, że jak chce to niech sobie coś wybierze, bo i tak wywali. okazało się w czyszczeniu u jubilera , że pierścionek, który bratówka sobie wzięła był nafaszerowany całkiem sporymi brylantami a ta by to bez mrugnięcia okiem wywaliła do śmieci...

Cytat:
patrzcie na to: http://moda.allegro.pl/item918402041...nezon_s_m.html szukam jakiegoś ciuszka na urodziny Tż-a heheh
mój zawiózłby mnie do psychiatry jakbym w tym wyskoczyła
Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
ta babeczka ma za ciemno umalowaną twarz w porównaniu do reszty ciała... ciekawe ile nad tymi fotami robili na photoshopie
ktora? ja nic nie pisałam o babeczce!

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Mi się nie podoba no chyba że Tż lubi lateks to byś go uszczęśliwiła
przerobiłoby się na prezerwatywy

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Wstawiłam w końcu zdjęcie obecnego stanu moich włosów. Tak na nie patrzę i chyba muszę znowu się przyzwyczaić do używania szczotki, kiedy się już tak nie kręcą. W ogóle muszę się chyba odzwyczaić od traktowania ich jak kręcone...
A włosy farbowane tydzień temu, dlatego jeszcze czerwone. Jeszcze dwa mycia i powinny zrudzieć ładnie
Zdjęcie tutaj: https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=52760
ale cera

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
ooo, TŻ mi musi to kupić

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Teraz akurat szkoda, że TŻ-a nie mam, bo byłby powód do kupienia Ale mogę sobie kupić np. do nauki lizania się po łokciu
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora