Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki- wątek plotkowy nie tylko o minerałach, część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-14, 16:12   #230
frenka
Zadomowienie

GG do frenka
Dot.: Minerałoholiczki- wątek plotkowy nie tylko o minerałach, część IX

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
było bardzo fajnie TŻ jest ze mnie dumny (i ja z siebie też ) bo szybko pojęłam o co chodzi i wbrew oczekiwaniom już jeździłam z samej góry stoku (naturalnie takiego dla uczących się ale jednak, bo myśleliśmy że dziś nauczę się tylko podchodzić i hamować). Nie przewidział, że taka ze mnie pojętna uczennica i nie kupił biletów na orczyk - na górę wyłaziliśmy na nogach jego szczęście że chociaz narty na mną nosił to wychodzenie było najbardziej męczące - póki co nic mnie nie boli, ale jutro to się pewnie będę musiała sturlać z łóżka siłą rozpędu, bo zapewne nie wstanę siłą mięśni (ale to super!). Acha no i umiem już skręcać, nie jeździłam "na krechę" Spodnie i kurtka dały radę, nawet jak momentami zmęczona siedziałam tyłkiem na stoku (po wychodzeniu) to nie było zimno. Acha - przewróciłam się tylko raz zapewne dzięki wisashowej mocy, bo widzę że wspominałyście o mnie

Po nartach byłam u niego w domu na obiedzie, wychwalił mnie do całej rodziny pokazał im filmik (wszyscy jeżdżą więc ciekawi jak mi poszło), a ja odzyskałam siły, pobawiłam TŻtowego siostrzeńca... a teraz jestem odpoczywam.
Nie no, respect, Violl Kiedy następnym razem na narty? Jak kurtka?