Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-14, 19:04   #3742
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)

Cytat:
Napisane przez laborek Pokaż wiadomość
No my mamy narazie garnek, laptop, pare mebli i nic pozatym... żadnych żelazek, tosterów i innych ważnych rzeczy
mam toster, bo dostałam z oriflame; a żelazko od mamy bo dostali za pkt a tak to jeszcze nic poważnego

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Zjadlam,troche mi lepiej;p

a ogolnie to:

- walentynki niby mielsimy wczorajv i bylo super,ale dzis fajnie by bylo uslyszec cos milego-ja napisalam esa, dzownilam,a M. tylk osie spytal jaki film ma sciagmnac bo zapomnial tytulu,
- poklocilam sie 2 razy z mam i znow uslyszalam,ze szkoda,ze "taka niewyparzona gebe mam w domu,a poza nim jestem cicho"
- boli mnie pachwina,chyba sie przewialam,
- ciagle nie mam kasy z pracy,a gadali,ze dostane, Sz. nie odp na maila,
- we wtorek juz na zajecia, musze wstac przed 6
- jutro tez sie nie zobacze z M. bo pracuje od 3 do 15 i bedzie wykonczony
- kolezanka mnie wkurzyla,bo dala mi linka na nk do naszego kolegi,ze sie zareczyl i moje zareczyny to pikus, bo on dal 8 zdjec z jakiejs kolacji, hotelu,kwiatow i huk wie czego-ale odbieram to jako zazdrosc,bo ona nie ma faceta

itd

juz

ide robic popcorn

a "koleżanką" się nie przejmuj

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
a poza tym: nie uwazacie,ze to troche przsada dac zdjecia kolejno:narzeczona tuz po otrzymaniu kwaitow, narzeczona 12 godzin po, niczego nie swiadome kochanie, kochanie przy kolacji,kochanie z moja rezerwacja a i kochanie w hotelu
szkoda,ze nia ma:kochanie przed bzyk...niem i po;p

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
UWAGA! NADROBIŁAM CAAAAAŁY WĄTEK
nie to,zebym odpisywała-ale wiem co sie działo przynajmniej
Wróciłam i was nei zostawie póki co-chyba,że do szkoły sie bede musiała dowlec jakoś

Czy na maila mam i ja swoje jakies zdjęcia wrzucac? bo widziałam was piękności,ze wrzucałyście zdjęcia. SAME PIĘKNE PMki BĘDĄ!!!!

nie wiem o co z tym hasłem mailowym chodziło,ale jak ktoś będzie chciał to chyba może poprosic o hasło. nie mówie by dawać koleżankom ktore są naprawde nówki sztuki ale takim obeznanym i znanym too czemu nie

ile czasu Ci to zajęło ? ja muszę nadrobić początek
Tak, wrzucaj swoje fotki
a z hasłem popieram, jak pojedziemy z P. na wakacje to pewnie będzie nowy wątek albo i 2

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora