Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-14, 21:06   #3840
BrillanteAstro5
Zakorzenienie

Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane

Cytat:
Napisane przez nie_rOb_scen Pokaż wiadomość
uuu przez te ferie musiałam nadrabiać kilka ładnych stronek

powalił mnie rozrywkowy maluch :haha:
; D
__
powiem Wam dziewczynki byłam w ubiegły piątek w klubie w mieście w którym urlopowałam... moja przyjacióła zobaczyła swoich znajomych i postanowiła mnie zapoznać i dosiąść się do tych miłych chłopców, bawiłyśmy się wspaniale (szczególnie po kilku mocnych drinkach) zaczęły się tańce przytulańce & iii różne ocierańce , jeden uroczy z Panów zaczął mi słodzić, zdążył stwierdzić nawet że zakochał się od pierwszego wejrzenia, nawet wyciągnął telefon żeby numer zapisać a tu na tapecie JEGO PANNA. ahaha oczywiście powiedziałam że nie mamy o czym mówić w końcu ma dziewczynę. ten o to przystojniak zadzwonił do pani zapisanej 'najukochańszy misiaczek' i mówi -wybacz patrysiu, alee jednak Cię nie kocham znalazłem inną miłość mojego życia (tu słychać szloch panny i pytania dlaczego/gdzie) ,oświadczył że poznał tą miłość w klubie ale żeby się nie martwiła może do niej wróci . Facet powalił mnie na kolana a z racji tego że też jestem niedobra- nawet mojego prawdziwego imienia nie poznał
___
...zapomniałabym dodać ...znalazł mnie na naszej klasie ( o matko pewnie któraś z kumpelek mu podała ) i od wtorku nie daje mi żyć, jednak wciąż ma na zdjęciu głównym swojego niechcianego misiaczka

to koles poszalal
BrillanteAstro5 jest offline Zgłoś do moderatora