Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-14, 20:20   #4300
bossy
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Bossy Nie wiem czy już kliknęłaś, ale ja kupowałam swego czasu u tego Sprzedawcy-> http://www.allegro.pl/item921819843_...na_logona.html
Taniej nie da się znaleźć chyba, nie zdziera za przesyłkę, wszystko było w jak najlepszym porządku. Kontakt, szybkość wysyłki, jakość towaru itd.
Może link się przyda, bo widzę, że znów się pojawiły u niego, długo już nie wystawiał, a przynajmniej ja nie trafiłam jakoś ostatnio

Opis peelingu brzmi interesująco. Gdyby nie to, że ledwo rozpoczęłam "mikrodermabrazję" Daxa z serii Vulcanic Mat, bo miał prześwietne recenzje, na pewno bym się skusiła. A tak, 2 takie spore pojemności, przy moim zużywaniu Będzie musiał poczekać, ale odnotowane
Jak nowa praca, tak przy okazji?
Nie kliknęłam jeszcze, bo dopiero kilka razy użyłam maskę oczyszczającą DDF, a nie chcę mieć 2 masek bo będę zużywać ponad rok Kupię logonę jak wykończę tę maskę
A peeling naprawdę jest warty użycia.

Dziękuję Praca jak narazie ok. W piątek oddałam szefom plan marketingowy ze swoimi pomysłami.. pewnie w poniedziałek powiedzą czy im się podoba czy nie..

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora