Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze farby blond-wątek zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-14, 20:49   #2571
kate12345
Raczkowanie

Dot.: Najlepsze farby BLOND

Cytat:
Napisane przez EwCiA000 Pokaż wiadomość
chciałabym uzyskać raczej chłodny odcień blondu;*
nie farbowałam żadną farbą tylko robiłam rozjaśniaczem pasemka;*

Do: EMdz
używam odżywek, maseczek, odżywek w spray'u. co byś jeszcze radziła na suche włosy jeśli mogłabys napisać;*
Ja polecam Ci tą odżywkę do włosów WAX używam jej od roku i jestem z niej zadowolona.Włosy mam zupełnie inne dużo zdrowsze.Co prawda mi ona nie przyspieszyła wzrostu włosów ale i tak jej używam bo jest dobra.To link do niej zobacz i poczytaj
http://www.apteka.gda.pl/treatment-o...nd-p-2165.html

Jedyną wadą jest to że długo trzyma się ją na głowie i na gorąco się ją robi.Ale ja robie to tak że zakładam worek na głowę np.reklamówkę jednorazową na to zawijam ręcznik i trzymam 20-25 min.
Proponuję Ci również jedwab do włosów.
No i musisz je trochę podciąć.
Ja robię to co trzy miesiące przynajmniej 0,05cm.
Szkoda że nie mam takich zdjęć aby pokazać jakie miałam zniszczone włosy i porównać jakie są teraz.Ale mogę śmiało powiedzieć że mam zdrowe Mam dwa razy więcej włosów.

Co do farbowania wstrzymaj się jeszcze ale pózniej może coś w farbach Loreal znajdziesz fajnego.Nie używaj żadnej z palet bo one bardzo niszczą włosy.
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

EMdz no właśnie i tak sztucznie czułam się jak kukła albo manekin bo jak bym stanęła w sklepie na wystawie nie ruszając się to jak manekin

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Adzio07 dziękuje

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Jazzlyn ja bym chciała taki jak miałaś wcześniej mieć na swojej głowie.Ale ogólnie oba kolorki ładne

Ważne jest by nigdy nie przestać pytać.Ciekawość
nie istnieje bez przyczyny.Wystarczy więc,jeśli
spróbujemy zrozumieć choć trochę tej tajemnicy
każdego dnia.Nigdy nie trać świętej ciekawości.Kto nie potrafi pytać nie potrafi żyć.

kate12345 jest offline Zgłoś do moderatora