2010-02-14, 22:19
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
Napisane przez Tysia1907
to wez sie kobieto ogarni, bo zamias piersxionek da Ci lusterko:P
|
Tak się ogarnęłam, że aż samej mi dech w piersiczkach zaparło Dostałam wielgachną różę, nie pierdzionek
Cytat:
Napisane przez Tysia1907
niecierpie walentynek...
ale też Cie kisam mezu moj marnotrawny;p
|
Oj tam, walentynki srynki, a pomiziać się możemy żono mojaaaa, serce mojeeee, nie ma takich, jak my dwojeeeeee
Cytat:
Napisane przez Tysia1907
nazwiemy go słuchaj OSTRY DŻON
|
Pasuje! 
Cytat:
Napisane przez Limonka1987
Ojojoj... Widzę, że towarzystwo się dzisiaj wyjątkowo rozbrykało
|
O tak, wiśta wio!! Bonanzaaaa!
Cytat:
No doprawdy... To się nazywa przyklejanie ludziem etykietek, wiesz? Najwyżej raz wymknęło nam się coś bardzo subtelnie nawiązującego do seksu, a Ty już sobie o nas taką opinię wyrobiłaś!
|
muehehe za to my wcale nie lepsze, każdy dostaje u nas własną etykietkę zupełnie za darmoszkę!
Cytat:
Nawiasem mówiąc nie mogłam się zdecydować, którą herbatę wypróbować jako pierwszą, więc w tej chwili koło mnie stoją 3 kubki (waniliowa roibos, pomarańczowa z cynamonem i truskawkowa z mango), które sobie na przemian popijam
|
truskawkowe, kocham truskawkowe!
Cytat:
Napisane przez ines85
Chodz przytule Cię do mojej piersiuchny ....Albo lepiej nie bo Niunia będzie zazdrosna....
|
Spoko, za drobną opłatą wypożyczę Ci moją żonkę Jest w całkiem niezłym stanie, prawie nie widać oznak używania
Cytat:
Napisane przez ines85
hmmm póki co to nic "OSTREGO" nie miało miejsca....
|
... ale jak to się mówi: nie znasz dnia ani godziny!
Dobry wieczór!
Byłam na "Randce w ciemno" - nuda, flaki z olejem, tanie romansidło Tylko Dereszowska była boska! Uwielbiam takie kobiety z pazurem
Wiecie co zrobiłam Nagrywałam dla mojego młodego płytkę do słuchania w aucie ;p iiii nie miałam już co nagrać, więc poszperałam w necie i znalazłam bardzo sugestywną pieśń disco polo o tytule: "żonę chcę mieć" jak to usłyszy to padnie chyba i więcej nie pozwoli do samochodu wsiąść  
Idę chyba spać bo nafaszerowana jestem ketonalem i wolę zasnąć dopóki działa;/
Branoc!
Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2010-02-14 o 22:20
|
|
|