Dot.: Polecamy - odradzamy :)
[QUOTE=Miramej;17157982- nożyczki do paznokci BabyOno, mam też Chicco i są zdecydowanie gorsze, grubsze
[/QUOTE]
A ja jakoś za cholere nie potrafie obcinac tymi dziecięcymi nożyczkami , tym małeym obcinaczem też .. Może coś ze mną nie tak 
W sumie od poczatku jak się raz na takie wkurzyłam używam takich zwykłych jak dla nas nożyczek . Teraz już synek ładnie daje sobie obcinac te pazurki a jak był mały wiadomo na śpiocha
Cytat:
Napisane przez zuzaneczka
osobiście nie polecam śpiworka - właśnie ze względu na to, że mały to wiercioch, lubi spać na brzuszku, przekręca się w nocy setki razy i śpiworek by mu to utrudniał. Użyłam go tylko kilka razy jak synek był mniej nieruchliwy, ale w nocy był problem z przebieraniem - zanim wydobyłam małego ze śpiworka rozbudzał się.
y
|
Mój wył w śpiworku od samego początku , rożek też mu nie pasił , spał pod kocykiem . Kołdre dostał dopiero w dużym łóżeczku w którym spi odkad skończył rok i nauczył się chodzić i schodzić z łóżka sam.