Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-14, 21:58   #3782
Lanai
Zadomowienie

Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)

Witam Was w walentynkowy wieczór/noc Nie świętujemy szczególnie tego dnia, ale kupiliśmy sobie po karteczce i od TZta dostałam rafaello

Cytat:
Napisane przez lemon tree Pokaż wiadomość
A odnośnie zawieszek- będziecie jakoś wódkę "ozdabiać" czy stawiać "gołe" butelki na stoły, hm?
Stawiamy "gołe" butelki Myślimy, że na bramy, czy wygrane w konkursach, to kupimy takie specjalne "akcyzy" z naszymi imionami data slubu, żeby była "pamiatką" a nie zwykła wódka z monopolowego

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Zjadlam,troche mi lepiej;p

a ogolnie to:
[...]
- kolezanka mnie wkurzyla,bo dala mi linka na nk do naszego kolegi,ze sie zareczyl i moje zareczyny to pikus, bo on dal 8 zdjec z jakiejs kolacji, hotelu,kwiatow i huk wie czego-ale odbieram to jako zazdrosc,bo ona nie ma faceta
Nie mogę Miło mi się patrzy na nasze pierwsze narzeczeńskie zdjęcie (te, które wstawiłam na @) ale ja nie jestem za takim obnoszeniem się a kolezanka... hehe nie wiem, jak można powiedzieć, że kogoś zaręczyny to pikuś?

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
nawet go lubię ostatnio, bo sam zaczyna temat slubu, a od dzisiejszych targów, to nawet się angażuje w przygotowania
Mój też dzisiaj przeszedł samego siebie porozmawialiśmy o fotografie, naszej sesji plenerowej, ogladaliśmy pierwsze tańce, teledyski weselne... na moje utrapienie mojemu TŻowi podobają się pierwsze tańce z tzw. niespodzianką po moim trupie wybraliśmy trzy piosenki, które mają się znaleźc na naszych płytkach weselnych <- postęp
Lanai jest offline Zgłoś do moderatora