Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-15, 10:37   #2113
gucia6
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
A to moja slicznotka

Cytat:
Napisane przez zuzanna12 Pokaż wiadomość
a Olimpia skonczyla dzsiaj 3 miesiace!!! czytam o tych waszych pomyslach z usypianiem pieluszka i chyba tez sprobuje ale poza tym musze kupic malej zaslonki do pokoju bo teraz ma tylko firanke
gratki z okazji 3 miesięcy

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
a to my z dzisaj
ładnie wyglądacie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
Olka kończy dziś 3 miesiące

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
Guciu brzmi intrygująco
Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
Gucia- zdradź co będziesz mieszac i to to za biznesplan?
Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
a co Ty Gucia będziesz mieszać ??? bo ja chyba nie w temacie
już od dłuższego czasu chcę połączyć przyjemne z pożytecznym, czyli rozwinąć swoje hobby do rozmiarów firmy. A co do samego mieszania, to muszę trochę popracować nad dokładną formułą produktów

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
się pochwale, a i owszem
śliczny

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
Dziewczynki

jak tylko nakarmie malego to was nadrobie, chcialam tylko pochwalic sie, ze moj synio zaczal dzisiaj przewracac sie z brzuszka na plecki i zrobil to juz z 10 razy dzisiaj
Na poczatku byl baaar
zdo zdziwiony a potem taaaki ucieszony...
brawa dla tego pana

A za nami kolejna spokojna noc. Ja jestem chora , mam zawalone gardło, kaszel i cieknący nos, ale na szczęście bez gorączki. A zaraziłam się chyba przez telefon jak rozmawiałam z tatą i moją bratową, którzy są chorzy
I nad ranem po karmieniu o 6.30, Sandra zamiast spać, to zaczęła gadać, a jak ją przewijałam, to zaczęła się zaśmiewać. Nie wiem co było tak śmieszne. Pewnie zaspana mama

Ciekawa jestem, gdzie podziewa się nasza szefowa i Kachula? tęskno mi