Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ~~~ Ślubnie ~~~
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-15, 11:41   #1
Ferrou
Zakorzenienie

~~~ Ślubnie ~~~

Dzień Dobry

Hihi.... bijcie dziewczyny, bijcie... Nie wiem, czy pamiętacie, ale obiecałam, że pokażę, jak się zmalowałam na wesele... Do wrzucenia zdjęć zabierałam się od 1,5 miesiąca - ale tak u mnie ostatnio jest ze wszystkim - wszystko robię powoli, odkładam "na jutro" itp itd Dopadł mnie Leń - Masakrator

Wrzucam dwa makijaże Pierwszy to robiony w dzień ślubu. Nawet się nie namęczyłam - wszystko się udawało, mimo ogólnego stresu i nawołań fotografa, że zdjęcia "trza" robić Drugi makijaż - z pleneru - zdjęcia robione miesiąc później, bo czekaliśmy na ładną pogodę, więc już było widać te dodatkowe "kilogramy"

-------------------
KOSMETYKI:
1:
TWARZ: baza silikonowa Soraya, podkład Rouge Bunny Rouge, kamuflaż ArtDeco, korektor HR, puder Inglot, na policzki Lancome Bamboo oraz mozaika rozświetlająca Avon, Fixer Kryolan

OCZY: baza Kryolan, cienie Inglot, Mac, czarna kredka Shiseido, tusz MF

USTA: błyszczyk Avon

2:
TWARZ: baza silikonowa Soraya, podkład Rouge Bunny Rouge, kamuflaż ArtDeco, korektor HR, puder Inglot, na policzki Lancome Bamboo oraz mozaika rozświetlająca Avon, Fixer Kryolan

OCZY: baza Kryolan, cienie Inglot, Rimmel, Avon, czarna kredka Shiseido, tusz MF

USTA: błyszczyk Loreal
-------------------

I chyba to wszystko z kosmetyków

Papapapapapa
Ferrou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując