Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - American&Polish Girls część XV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-15, 12:48   #1949
zmija19
Zadomowienie

Dot.: American&Polish Girls część XV :)

Cytat:
Napisane przez Justynka1710 Pokaż wiadomość
Obciełam włosy.... klilka cm, wyglądają o wiele wiele lepiej..... miałam już strasznie poniszczone... a teraz spokojnie wyjdę w rozpuszczonych, ładniej się układają. Wolę mieć krótkie zdrowe niż dłuższe i suche jak siano. Ale już nie zapuszczam , nie wspomagam ich raczej Zostaje przy krótszych jak zatęsknie kupie clipy
wstaw fotke w nowych włoskach
Cytat:
Napisane przez boondziek Pokaż wiadomość
Ja to mam udane walentynki ..

JA ; raz się żyje wiec napisze : pisałeś o związku i o tym co z nas bedzie jednoczesnie mam wrazenie ze Ci to obojętne wiec napisz mi jak to w końcu jest/bedzie bo ja już sama nic nie wiem
(...)
on; no nic nie bedzie pewnie po***balo mnie, pijany bylem

Oni chyba wszyscy tacy beznadziejni.. i najżałośniejsza wymówka jaka tylko można podać - alkohol. Wrrr musialam sie wyżalić ,bo nawet nie mam do kogo
nie przejmuj sie tylko szukaj kogoś innego- on nie jest Ciebie wart
Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
Witam
juz na dzien dobry się pokłóciłam z ojcem a co gorsze mam wyrzuty sumienia próbuje mi naprawić tą prostownicę (poszła mi spręzyna i lata na wszystkie strony) i niby jest dobrze, tzn nie tak jak bylo od początku ale zamyka się i otwiera tylko nie tak szeroko jak początkowo i na niego najechałam - nie wiem co jest ze mną

wspólczuję grypy od razu kup Smectę no i pierwsze co jej podawaj to jakieś suche herbatniki czy biszkopty na mnie to dzialało a juz kilka razy mialam grypę żolądkową (np w dniu swojej studniowki na ktora nie poszłam..)

Co do kolezanki to przesadza tylko podałam przykład, ale mogę wymienić więcej.. Kozaki prawie identyczne, podkoszulki, kolczyki.. Powiedziałam, że zamierzam rozjaśnic włosy to ona też. Denerwuje mnie na kazdym kroku - a gdzie kupiłaś? A ile kosztowało? Rozumiem że mamy dość podobny styl ale przez przesady

Złyyy dzien juz od rana się nakręcam..
eh... przypominaja mi sie takie dwa klony ktore znam a w dodatku maja bardzo podobne rymujace sie imiona( wiola &mariola )
Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
A ja pierwszy dzień ferii
Już jestem po korkach z matmy, jutro też mam, w czwrtek 8h angielskiego w szkole, w przyszłym tygodniu zajęcia z polaka plus 4h matmy i takie ferie

Głupio mi się dzisiaj zrobiło, siedziałam na korkach z rycyną na łbie tzn. na skalpie i końcówkach [mam taki komfort, że pan przyjeżdza do mnie] no i te włosy pierwszej świeżości nie były, ale najgorzej też nie było, jakoś je tam upięłam. A pan do mnie czy kolor włosów zmieniłam bo jakies takie dziwne są, po czym ich dotknął i się wytarł o husteczkę wstyd jak cholera pomyślał pewnie, że nie myje

A teraz siedzę z kallosem na główce, czekam na obiad i bedę czytać dziewczynę [mamita sobie kupuje co miesiąc]
heheh

Edytowane przez zmija19
Czas edycji: 2010-02-15 o 12:49
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora