2010-02-15, 13:42
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5
Cytat:
Napisane przez betii5
 Witaj!Odpoiem oczywiście w swiom i mieniu,bo każdy pewnie robi inaczej.Więc jeśli chodzi o system 5/5 to jest różnie każda ma swój ulubiony ,ja od poczatku ide właśnie tym 5/5,jest dla mnie nalepszy.Co do jaj to ja jem ich sporo,ale jeśli ktoś ma problemy z cholesterolem to poprostu nie jada żółtek.Kawę piję tylko tylko czarną bez tego ani rusz i jak widać efekty są.Jeśli chodzi o to ile wydaję to niewiem nigdy nie liczyłam  .Muszę się przyznać że byłam strasznym łasuchem na słodkości,w tej chwili choć dziewczyny pieką sobie dukanowskie przysmaki ja tego nie robię,co prawda to są produkty dozwolone ale mogą powodować zastoje wagowe,lub nawet [powiększenie sie wagi  Cóż każdy organizm jest inny i to na co niektórzy mogą sobie pozwolić dla mnie jest zabronione  .
|
Dziękuję, o taką odpowiedź mi chodziło, kochana jesteś 
Co do tego jak nazywają Was mężowie, to mój przed ślubem i w pierwszym roku po mówił tez do mnie Słoneczko, Kwiatuszku, Żabko itp. Teraz po 6 latach od tej przełomowej daty : Zołzo hehe ale to w formie żartu Ja tam i tak Go kocham i On mnie też. 
Ważę 60 kg, ale tłuszczyk robi swoje i mimo takiej wagi chcę jeszcze schudnąć, DLA SIEBIE, a przy okazji dla mężą Można ważyć 55 kg, a wraz mieć tu i ówdzie do schudnięcia. Zaczynam od poniedziałku
waga początkowa 60,8 kg
- 04 maja 54,1 kg zaczynam III faze
i po wakacjach znowu 58 ;( załamka
|
|
|