Byłam wczoraj w jednej z dublińskich Zar i przecen już nie było! Ani jednego stołu, ani jednego raila. Nowa kolekcja różni się nieco od tej, którą widziałam we wrocławiu. Nie ma np. jedwabnych tunik w zeberkę ani panterkę, ani tych z motylem. Jest mniej wzorzyście i bardzo mało pasków. Przymierzałam pudrową marynarkę i leży nieciekawie, za to szara dresowa (ta z dłuższym tyłem) jest boska

Widziałam też tą czarną torebkę z dziwnym zapięciem i chyba po nią wrócę, bo czuję straszny niedosyt torebkowy

Poza tym dzisiaj przyleciała do mnie zeberka zamawiana z all i jestem w niej po uszy zakochana! Paryżanka miała rację, mówiąc, że wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciach

I jakość super

Muszę koniecznie sprawić sobie jeszcze jakąś jednokolorową tuniczkę tego typu

Aaaa i obiecałam pochwalić się, gdy żakiet H&M Party do mnie dojdzie... jestem z niego mega zadowolona! Fason super, materiał również, a kolorze to już nawet nie wspomnę
---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------
Dziewczyny kojarzycie może tą marynarkę?
Czy to nie jest czasami ta pudrowa dresowa? Bo ja chyba ślepa jestem i nie mogę się dopatrzyć
http://allegro.pl/item924341503_supe...ka_zara_m.html