Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kerastase PREVENTION- Pomoże??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-15, 14:24   #4
Katelicious
Zadomowienie

Dot.: Kerastase PREVENTION- Pomoże??

Cytat:
Napisane przez Karolinitka Pokaż wiadomość
Katelicious,
bardzo Ci dzięukję za odpowiedź. Oczywiście nie mogłam się powstrzymać i kupiłam ten szmpon razem ze sprayem do skóry głowy. Za kilka dni zaczynam kurację i zobaczymy co się bedzie działo

Jeśli nie zadziała to na pewno zastosuję się do Twoich sugestii. Najbardziej zainteresowała mnie ta nafta kosmetyczna i rycyna. czy mogłabyś mi napisac w jaki sposób mam ich używać?
Też często nie mogę się powstrzymać przed zakupem nowych kosmetyków . A jeśli chodzi o nafte kosmetyczną i olejek rycynowy to są one bardzo, bardzo popularne na tym forum (i pewnie nie tylko tutaj). Rycyna nawilża włosy, wzmacnia je i mniej po niej wypadają, również włosy szybiej rosną dzieki niej - czas trzymania jest dowolny - od 0,5 godz. do nawet całej nocy. Nafta ma podobne właściwośći co rycyna, tyle że trzyma ją się na skórze i włosach około 15 min. przed myciem, albo jako składnik do maseczek. Poszukaj na forum, jest wiele wątków i zwolenniczek tych produktów . A nakłada się je na suche umyte włosy/suche brudne włosy/mokre włosy - wybóra należy do Ciebie, każdemu odpowiada co innego

mój największy cel na wakacje : wyśmienita zabawa + niesamowite wspomnienia : wykonany!

walczę z trądzikiem: kuracja skinorenem, isotrexinem i tetracyliną

Katelicious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując