Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - facet po przejściach - czy cokolwiek może z tego być
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-15, 14:28   #4
meluzyna76
Raczkowanie

Dot.: facet po przejściach - czy cokolwiek może z tego być

Moniko, właśnie widze, że u ciebie wyglądało to bardzo podobnie, tyle że u mnie był seks. Ale nigdy nie miałam do końca przekonania, że dla niego ten seks to jest to, raz go chciał innym razem nie.
Faktycznie taki układ mocno męczy. My na razie nie kontaktujemy się, wiem, że on o mnie wypytuje znajomych, czai się.
Na pewno przez okres naszej znajomości kontaktował się też z byłą.
W sumie żal, mam dalej do niego słabość i serducho bije szybciej na samą myśl o nim, ale ja jestem i wrażliwa i honorowa, nie potrafię ignorować tych jego zachowań i walczyć i go zdobywać. Może to błąd. Może powinnam być ciągle w pobiżu, dzwonić niezobowiązująco raz na jakiś czas. Nie chcę mieć poczucia zmarnowanej szansy. Z drugiej strony mam za sobą parę takich facetów co to się czaili, wzdychali, ale szansy nie wykorzystali. Ja nie chcę być sama ale i nie chcę ponownie popełnić takiego samego błędu. Z zazdrością patrzę na kobiety które potrafią taką sytuację jak moja przerobić na swoją korzyść i zdobyć faceta.
meluzyna76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując