Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-16, 11:30   #2012
Edzia400
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość

dzieki za kciuki, ale na razie same katastrofy

na swój pierwszy też czekałam dłguo, ale już w tym miesiącu przyszła kaska na konto, dzień po dniu normalnej wypłaty, jaką bym dostała pracując. więc nie mogę już na nich narzekać

co do katastrof - małż był wczoraj w pracy. normalnie pojechał i wrócił, auto nie dawało żadnych oznak, że coś z nim nie tak. dziś chcemy jechać do gina i nie odpala....
dodam, że to auto niespełna 2-letnie, wszelkie komunikaty zawsze się wyświetlają, nawet o niskim poziomie płynu do spryskiwaczy, więc poważniejsze awarie też powinno sygnalizować, a tu niespodzianka.
do gina pojechaliśmy moim, a po powrocie małż zadzwonił na assistance. auto jest na gwarancji do końca lutego. no nie miało kiedy zastrajkować...
przyjechało jakiedś małe autko, nawet nie z lawetą i coś przy nim teraz majstruje jakiś chłop, ale jak mówi małż, koleś kompletnie się nie zna na rzeczy i dzwoni po posiłki. chyba zabiorą go do serwisu. oby to nie było nic poważnego...

no i najważniejsze - wiadomości po wizycie.
malutka ma się dobrze, ze mną też ok. w ciągu 10 dni przybrała prawie 200g i ma już 600g. czy to nie za dużo? mam się szykowac na wielką babę? muszę posprawdzać te wymiary gdzieś...
gin uznał, że morfologia, choć spadła, wciąż jest całkiem dobra i nie muszę jeść żelaza ani innych tabsów.

w poczekalni spotkałam kolegę, który lada dzień spodziewa się bliźniaków chłopców. będzie cesarka bo jedno z dzieci jest ułożone poprzecznie. i rzeczywiści, jego żona miała bardzo śmieszny kształt brzuszka

powiem ci ze moj tato miał dokladnie to samo wszystko działało nic nie dawało oznak .......... nastepnego dnia samochod nie chciał odpalic i okazało sie ze to akumulator samochód 3 letni
2 razy rano musiał moj tż odpalać od swojego zeby tato mógł jechac po paru dniach samochód znów zaczał jezdzić jakby nic sie nie stało ale od tego wydarzenia tato w bagazniku wozi kable

gratuluje co do wizyty jeli lekarz powiedział ze nie musisz jesc tabsów to dobrze ale mozesz juz troche zadbac by ta morfologia tak nie leciała

ciesze sie bardzo ze wszystko ok
o ten kolega to sie dopiero dowie co oznaczaja 2 szczescia 6 par oczu i 8 rąk

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora