Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-16, 15:21   #1760
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
a ja wpadlam na momencik sie pochwalic
zamiesiac dostane plastik i moge smigac busami dzisiaj zdalam egzamin hihi nikt o tym jeszcze nie wie wy jestescie pierwsze mezowi pokaze dopiero prawko hehe teraz mozemy zrobic objazdowa wycieczke autobusem hihi podrodze pozbieram wszystkie i wyladujemy gdzies tam z dzieciolkami jak sie nei bedziecie baly ze mna jechac hihi
na egzaminie bylo smiesznie bo idac na placu dostalam takich skurczy ze nie moglam sie ruszyc i ten egzaminator sie pyta czy wszystko dobrze czy moge jechac czy moze karetke wezwac a ja do neigo nie nie wsio ok tylko biodrami pokrece i przejdzie i stalam kilka sekund krecac biodrami ludzie patrzyli na mnie jak na wariata potem zas mnie skurcz zlapal ale to juz w srodku jak siedzialam hihi i tylko 20 minut jezdzilam wyjechalam z placu pojechalam na skrzyzowanie postalam na swiatlach i wrocilismy na plac ja zalamana ze tak szybko ze pewnie nei zdalam a on mi mowi ze gratuluje mi a bardziej nam hehe az go usciskalam smialam sie pozniej sama do siebie ze sie przerazil tego ze moze mu urodze w drodze i szybko sie mnie pozbyl hehe no t teraz mam juz spokoj i moge isc rodzic

a teraz ide odpoczac bo padam na pyszczek
ooo gratulejszyn nawet się nie pochwaliłaś, że na egzamin jedziesz

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora