Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-16, 16:58   #2272
DiTu77
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Hej Lachony
u nas tez się dużo dzialo, walentynki spedziliśmy we trojkę, a jak malutek spał to we dwójkę...
wczoraj bylismy rezerwowac restaurację na chrzest. czy ktoś jeszcze chrzci malenstwo na Wielkanoc?

A tu widzę same cudne dzieciaczki, i serio coraz piękniejsze się wszystkie robią:l ove:

pierśconek śliczny, na maoim palcu tez siedzi ten za urodzenie Stasia. Dla mnie szczegolny

Mi tez sie nie udawalo, wiec zaniechałam. Jemy ok 20 i potem 5-6 rano. Tylko nie lubię miec rano takich napuchnietych cycków...

ja tez chce nosidełko, głównie wlasnei na wakacje, jak nad morze pojedziemy.

Gratulacje dla Poli 8 tygodni,
dla Andree 4 miesięcy
i dla Olki Eli - 3 mieięcy...
Jak kogos pominęllam to też gratuluje i przeprasazm za sklerozę

Do roku to za dlugo, mały się moze buntować bo sie przyzwyczai.
Wg Eisenberga w "Pierwszym roku z życia dziecka" 3-4 mies. to idealny moment na przenosiny do wlasnego pokoiku.
Mam pytanie do mamus ktore juz to zrobiły, bo wiem tylko ze Karenina ma malucha od poczatku w osobnym pokoju:
Słyszycie jak rano lub w nocy sie budzi?
Bo ja teraz czasem sie budze jak Staś jeszcze nie płacze, ale wierci się i kwęka, ale obawiam sie z dugiego pokoju to tego nie usłysze jak to rozwiazac?
A i Domi chyba przenosila już Polę, ale ma blisko jej pokoik.
(Naklejki śliczne, u nas tez pelno motyli i owadow przeroznych na scianach.)

u mnie też leci już kg mneij niz pzred ciążą, jeszcze jakies 2-3 i będę wyglądać jak przed slubem ale ja akurat lubię wyggladac jak "chadelec"...
Może musisz jeśc bardziej tresciwie tzn, cięzko - niekoniecznie slodycze, ale bardziej kaloryczne potrawy...

Mam jeszcze pytanie do Ravenne - Wy kupowaliście chyba niedawno aparat- co wybraliscie? tez sie przymierzamy.

Lecę , bo juz się Synuś budzi. Karmimy i n aspacer lecimy.
Do poźniej
My też w Wielkanoc
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora