Hej Lachony

u nas tez się dużo dzialo, walentynki spedziliśmy we trojkę, a jak malutek spał to we dwójkę...

wczoraj bylismy rezerwowac restaurację na chrzest.
czy ktoś jeszcze chrzci malenstwo na Wielkanoc?
A tu widzę same cudne dzieciaczki, i serio coraz piękniejsze się wszystkie robią

:l ove:
pierśconek śliczny, na maoim palcu tez siedzi ten za urodzenie Stasia. Dla mnie szczegolny
Mi tez sie nie udawalo, wiec zaniechałam. Jemy ok 20 i potem 5-6 rano. Tylko nie lubię miec rano takich napuchnietych cycków...
ja tez chce nosidełko, głównie wlasnei na wakacje, jak nad morze pojedziemy.
Gratulacje dla Poli 8 tygodni,
dla Andree 4 miesięcy
i dla Olki Eli - 3 mieięcy...
Jak kogos pominęllam to też gratuluje i przeprasazm za sklerozę
Do roku to za dlugo, mały się moze buntować bo sie przyzwyczai.
Wg Eisenberga w "Pierwszym roku z życia dziecka" 3-4 mies. to idealny moment na przenosiny do wlasnego pokoiku.
Mam pytanie do mamus ktore juz to zrobiły, bo wiem tylko ze Karenina ma malucha od poczatku w osobnym pokoju:
Słyszycie jak rano lub w nocy sie budzi?
Bo ja teraz czasem sie budze jak Staś jeszcze nie płacze, ale wierci się i kwęka, ale obawiam sie z dugiego pokoju to tego nie usłysze

jak to rozwiazac?
A i Domi chyba przenosila już Polę, ale ma blisko jej pokoik.
(Naklejki śliczne, u nas tez pelno motyli i owadow przeroznych na scianach.)
u mnie też leci

już kg mneij niz pzred ciążą, jeszcze jakies 2-3 i będę wyglądać jak przed slubem

ale ja akurat lubię wyggladac jak "chadelec"...
Może musisz jeśc bardziej tresciwie tzn, cięzko - niekoniecznie slodycze, ale bardziej kaloryczne potrawy...
Mam jeszcze pytanie do Ravenne - Wy kupowaliście chyba niedawno aparat- co wybraliscie? tez sie przymierzamy.
Lecę , bo juz się Synuś budzi. Karmimy i n aspacer lecimy.
Do poźniej